Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lana Radeljak

Kći Dikana i pokojne glumice Ene Begović ima veliki razlog za slavlje! Izrasla je u predivnu ljepoticu

Foto: Facebook/RTL
1/7
01.07.2024.
u 18:21

Mlada ekonomistica Lana Radeljak proslavila je svoj 24. rođendan, a emotivnu objavu posvetio joj je i otac Josip Radeljak.

Kći poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana i pokojne legendarne glumice Ene Begovića - Lana Radeljak danas je proslavila svoj 24. rođendan! Na društvenoj mreži LinkedIn objavljena je i obavijest o njezinu rođendanu, a ni otac joj nije uskratio predivnu objavu. - Tatino suho zlato! Sretan ti dan rođenja! Znam, i mama te zadovoljno gleda - napisao je ispod fotografije na kojoj pozira s kćeri Lanom, sinom Leom, snahom Ivanom te unukom Adrianom. 

Lana Radeljak definitivno je izrasla u predivnu djevojku koja gdje god se pojavi privlači poglede, a iako nikada nije dala nikakvu izjavu niti intervju za medije, uvijek se s velikim zanimanjem piše o njezinu životu i roditeljima. Ako se prisjetimo, krajem prošle godine Večernji list je prvi izvijestio o njezinu unaprjeđenju na poslu. Naime, na već spomenutoj društvenoj mreži LinkedIn Lana je ponosno objavila kako je dobila unaprjeđenje. 

- Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam započela novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj - napisala je tada atraktivna brineta. 

 

1/8

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/2

 

Podsjetimo, Dikan je prije dvije godine otkrio kako mu je kći studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi te da je odabrala smjer ekonomiju i menadžment. Njezina majka je pokojna glumica Ena Begović koja je poginula u kolovozu 2000. u tragičnoj automobilskoj nesreći, nedugo nakon što je rodila Lanu koja je tad imala samo 45 dana.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
21:42 01.07.2024.

"....ima veliki razlog za slavlje! Izrasla je u predivnu ljepoticu..." Općenito govoreći, ima li "razloga za slavlje " neka djevojka koja nije "ljepotica", ali je pametna, radina, plemenita, poštena, načitana, skladna, čedna....Zašto promičete nevažne, plitke stvari?

XX
XXXL
00:35 02.07.2024.

S obzirom kakav joj je stari, još je dobro ispala.

Avatar kozorog
kozorog
08:42 02.07.2024.

joj, sad će nas godinama opet mediji zatrpavati objavama s kim je na kavicu izašla, na čijoj jahti se sunčala, pa nesretne ljubavi... joj, teško joj jadnoj. nek snimi nešto kao severina, da pogura karijeru. ekonomistica... raditi će u dućanu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije