Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavila što priprema

Kći Roberta i Anice Kovač pokrenula je svoj modni posao: Sve je počelo u školi u Monaku

Zagreb: Anica Kovač sa kćerkom prošetala centrom grada
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
16.01.2023.
u 19:16

Leticijine je dizajnirala trenirke koje dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica.

Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla je na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice i predstavila ih je dok je trajalo Svjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru. Ispričala je sada i kako se ideja za kreiranjem trenirki rodila dok je s obitelji živjela u Monaku.

- Počelo je u Monaku gdje sam išla u školu i u školi smo dobili projekt napraviti svoj biznis i kako sam cijelo vrijeme razmišljala nešto raditi u vezi mode trenirka mi je bila prvo što mi je palo na pamet - ispričala je Leticija u razgovoru za IN Magazin i dodala kako je puno toga naučila tijekom cijelog procesa od ideje do same izrade trenirki.

- Iskreno naučila sam puno, radim još na novim idejama, ali općenito sve radim. Jest da mi mama pomogne u nekim stvarima, ali stvarno sam počela biti samostalna, učim se iako ne znam neke stvari, ali pitam i to je najbitnije - priznala je. Nakon odlaska iz Monaka obitelj Kovač je donijela odluku kako će im baza biti Zagreb, a Robert će veći dio vremena biti u Njemačkoj gdje je dobio novi poslovni angažman.

- Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove - rekla je Leticija kada je javnosti prije mjesec dana predstavljala svoje trenirke. Uz studij nađe vremena i za modni posao, pa je najavila kako će uskoro početi raditi na dječjoj kolekciji, a priprema nešto i za ljetnu sezonu. Leticijine trenirke dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica. 

VIDEO Maja Šuput ponovno očarala u luksuznom badiću: 'Ti živiš tri života'

 

 

Komentara 1

SP
Stari panj
19:29 16.01.2023.

Baš lijepo kako je samostalno i bez ičije pomoći pokrenula biznis. Ne može to svatko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije