Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Kći Zdravka Čolića istaknula dekolte u elegantnoj kombinaciji: 'Savršenstvo bez mane'

Una Čolić
Foto: Instagram
1/10
05.01.2022.
u 12:35

Una Čolić (19), kći jednog od najpopularnijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), u posljednje je vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života, a pratitelje je sada počastila fotografijama s proslave Nove godine

Una Čolić (19), kći jednog od najpopularnijih pjevača u regiji  Zdravka Čolića (70), u posljednje je vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života, a pratitelje je sada počastila fotografijama s proslave Nove godine. 

Una je pozirala u elegantnoj crvenoj haljini na jedno rame koja je istaknula njezinu figuru i dekolte. Kombinaciju je upotpunila salonkama i torbicom u bež boji i upečatljivim naušnicama, a na komplimente nije trebala dugo čekati.

"Lutka", "Savršenstvo bez mane", "Koliko ljepote na jednom mjestu", "Prelijepa Una", "Ljepota", "Svaka čast", samo su neki od komentara ispod objave.

Na Instagramu je prati više od 33 tisuće ljudi, a ta brojka stalno se povećava. I dok njezin otac Zdravko voli privatnost, Uni očito godi pozornost koju dobiva. Često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima, a ljubiteljica je i skupocjenih krpica.

Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku nakon čega je upisala fakultet, a dok nije položila vozački ispit, otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru (13) dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže  

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:48 05.01.2022.

Kći Zdravka Čolića??? Ja mislio da je završila barem obrtničku školu, a ona se slikala u dekolteu. Što kaže njena mama? Jel zadovoljna?

DU
Deleted user
17:35 05.01.2022.

Opet svoju frustraciju rješavate dnevnom dozom bratstva jedinstva. Jadno al istinito.

Avatar Zubatac
Zubatac
14:23 05.01.2022.

Tko je Zdravko Čolić ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije