Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Kendal naređuje Kasimu da ubije Ozlem

crna ruža
Foto: PR FOTO
10.11.2014.
u 16:51

Riza dolazi kod Kendala u ured i povjerava mu da nema povjerenja u Kasima. Kendala muči tko je mogao otrovati Ebru...

Nakon provedenim danom s Serdarom, Ada se dogovara s njim da se sutra nađu poslije škole. ¸

Riza dolazi kod Kendala u ured i povjerava mu da nema povjerenja u Kasima. Kendala muči tko je mogao otrovati Ebru. Sibel zove Kendala i govori kako ju Ozlem uznemirava i da je prolila šerbet u njihovoj sobu i izvrijeđala Ajše. Kendalu neke stvari postaju jasnije. Naređuje Kasimu da ubije Ozlem.   

Dok se Ebru, koja vodi životnu borbu u Muratovoj odsutnosti, nastojanjima da se sama održi na nogama nastavlja uporno boriti s novim zaprekama, situacija u konaku se stabilizira. Kad se Ruzgar izgubi, Ebru prolazi još jedan ispit sa svojom djecom. Jedina joj je potpora i oslonac (iako ona to ne prihvaća) Firat.  

>>Baran iz "Crne ruže": Zbog snimanja serije nemam vremena za ljubav

>>Ada podnosi prijavu protiv Narin zbog trovanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije