Vješt s pelenama

Kevin Costner jučer je dobio sedmo dijete, kćer Grace

kevin costner
Pixsell
03.06.2010.
u 09:29

Glumac je u braku sa Christine Baumgartner već šest godina i već imaju dva sina. Iz prvog braka Costner ima dvije kćeri i sina dok iz jedne izvanbračne afere sina.

Kevin Costner jučer je sedmi put postao tata. Njegova supruga Christine Baumgartner Costner rodila je zdravu curicu kojoj su roditelji dali ime Grace Avery. Glasnogovornik 55-godišnjeg glumca potvrdio je kako se malena i mama odlično osjećaju i uskoro će ići kući. U braku sa 36-godišnjom Christine proslavljeni holivudski glumac je od 2004 i već imaju trogodišnjeg sina Caydena Wyatta i Hayesa Logana kojem je godina i pol. Iz prvog braka sa Cindy Silvom ima troje djece, kćeri Annie(25) i Lily (23) i sina Joea (22), dok iz jedne izvanbračne veze ima i sina Liama kojem je sada 13 godina. S obzirom na dugogodišnje iskustvo Costneru će previjanje pelena i uspavljivanje sigurno biti lagan zadatak iako je debelo zakoračio u šesto desetljeće života.

Komentara 1

LI
livoguza2
15:27 06.06.2010.

Kevine, svaka ti čast! Jesi prčadžija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije