'Viking iz Tučepa'

Kiki iz 'Braka na prvu' otkrio novosti: 'Čujem se s bivšom ženom, ali na pameti mi je druga djevojka'

Kristijan Milanović
Foto: RTL
1/10
14.12.2021.
u 21:20

Kristijan Milanović (25) otkrio je kako izgleda njegov život gotovo godinu dana nakon snimanja showa 'Brak na prvu'. Ima novi posao i novu ljubav, a otkrio je i s kojim je kandidatima ostao u kontaktu.

Kristijan Milanović (25) otkrio je kako izgleda njegov život gotovo godinu dana nakon snimanja showa 'Brak na prvu'. Ima novi posao i novu ljubav, a otkrio je i s kojim je kandidatima ostao u kontaktu.

'Vikinga iz Tučepa' eksperti su spojili sa Slavonkom Ivonom Pendić (25), a nakon završetka emisije ostali su u prijateljskim odnosima, ali sada mu je na pameti druga djevojka no nije otkrio detalje.

- Živim i dalje u Tučepima, zasad mi je tu najljepše i najjednostavnije pogotovo sad za vrijeme pandemije. Dobio sam novi posao kao trener jedrenja, počeo sam prakticirati nove stvari u životu, imam dosta novih hobija i živim jedan zanimljiviji život nego prije- ispričao je Kiki za RTL.

Otkrio je i kako bi volio sudjelovati u još nekom showu i s kojim kandidatima iz 'Braka na prvu' je ostao u kontaktu.

Foto: RTL/Screenshot

- Iz showa se čujem skoro sa svima, najviše s Ciglom, često s  Andreom i Mislavom, s Jasminom sam se vidio i uživo nekoliko puta jer živimo blizu jedan drugoga. S Bernardom se također čujem, s Edinom se povremeno dopisujem preko Instagrama, s tetom Anom sam čak obavio video poziv, s Marinkom preko Facebooka- ispričao je Kiki, pa otkrio kako jedino nije imao kontakt s Gogom i Kristinom. Sa svojom bivšom suprugom Ivonom također se čuje, ostali su dobrom odnosu, a ponekad se čuju i pričaju.

Dodao je i kako mu gledatelji i dalje šalju poruke podrške, ali i kako popularnost treba usmjeriti na pametan način. Ima i poruku za sve nove kandidate.

- Savjetujem da pokušaju biti autentični, da ih ne ometaju kamere i da se prepuste eksperimentu, da pokažu onog pravog sebe jer samo tako mogu doći do prave osobe- zaključio je Kiki.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za 5 pojavit će se i u novom showu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije