Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika majčinstvu

Kim zbog ovoga na udaru kritika: Spremna si na sve zbog pažnje

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/4
09.02.2018.
u 16:44

Obožavatelji je kritiziraju jer je dopustila da je četverogodišnja kći North fotka u toplesu.

Kim Kardashian opet je uspjela izazvati zgražanje obožavatelja i to zbog fotografije koju je objavila na Instagramu. Ovaj put je dio obožavatelja opet napada zbog odgoja i majčinstva, a povod kritikama je fotografija koju je snimila njena kći North.

Kim je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se gleda u gledalo, grudnjak joj je raskopčan i lagano ga pridržava rukama da ne padne. U odrazu ogledala vidi se kako je četverogodišnja North autorica ove fotografije, a i Kim je napisala na Instagramu da je fotografiju snimila North..

- Na ovo ne trebaš biti ponosna i kći bi trebala učiti samopoštovanju, a ne tome da je pokazivanje grudi cijelom svijetu najbolji način za privlačenje pozornosti -  piše u jednom komentaru na Instagramu. 

 

 

📸 by North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

U drugom je pak pisalo: - Zbilja si spremna učiniti sve kako bi privukla pažnju, ali ovo je zbilja previše. Ima žena koje zbilja žele imati djecu i žele ih učiti pravim životnim vrijednostima, a onda postojiš i ti koja imaš troje djece i koje očito učiš kako da postanu porno zvijezde.

Kim još nije poslala odgovor na ove kritike. 

Kim Kardashian
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije