OTVORILA DUŠU

Klara iz 'Ljubav je na selu': 'Bila sam s oženjenim muškarcem u vezi, rekao je da će se razvesti'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
09.08.2024.
u 09:55

Klara je otvorila dušu i priznala kako je bila u ljubavnom odnosu sa oženjenim muškarcem, a više detalja doznajte u nastavku ovog teksta

Imala sam dečka, no više ga nemam. Bila sam u vezi s muškarcem koji je oženjen. Ne volim ljude koji to taje. Svatko ima svoju priču i to je sasvim normalno u životu, no zašto nije bio iskren? Mislim da bi se ljudi u prva tri mjeseca trebali otvoriti partneru i reći kakva je situacija... Jako se loše osjećam zbog toga, rekao mi je da će se razvesti od žene, godinu dana mi je to govorio - priznala je bivša natjecateljica showa Gospodin Savršeni Klara Perko za RTL.hr. I dalje je, kaže, u kontaktu s istim muškarcem.

- On mi puno toga još duguje zbog potrošenog vremena na njega. Pala sam na njegov izgled i novac pa mi je ovo što se dogodilo očito karma. Bilo bi fer da je odmah rekao kako stvari stoje - objasnila je kandidatkinja i 16. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Klara je u RTL-ovu showu bila na farmi Ante Munitića. Vodio ju je na romantično putovanje u Beograd i objasnio joj da mogu biti samo prijatelji.

Podsjetimo, nedavno se Klara Perko također raspričala za medije i otkrila kako je u ljubavnom odnosu sretna i zadovoljna. - Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš 'normalna'. Moj čovjek je nasljednik jednog svjetskog brenda, zato ne volim objavljivati naše zajedničke fotografije niti iznositi njegove privatne stvari. No, zajedno smo od 2. lipnja 2021. godine, a prošlog ljeta smo imali kratku pauzu - ispričala je Klara za Story. U nastavku je ispričala kako njihova veza nije jednostavna baš zbog činjenice što je njezin odabranik nasljednik jednog svjetskog brenda. Odgovorila je i na pitanje zašto im je veza bila na pauzi.

 

1/6

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Imali smo pauzu jer sam ja od njega tražila neke stvari - ispričala je Klara. Rodom je iz Hrvatske, a živi u Njemačkoj i kada se prijavila u show "Ljubav je na selu" priznala je da su joj kao gradskom djetetu poslovi na farmi nepoznanica, ali bila je spremna uhvatiti se u koštac s takvim poslovima. Prije dvije godine je Klara je podijelila informaciju kako je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako je sama rekla zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

- Moram priznati da je mene teško zadovoljiti zato što jedan dan želim prirodan rezultat, već idući nešto jako efektno, a i prava sam perfekcionistica. No šalu na stranu, sviđa mi se moj novi nos, mislim da odgovara mojem licu, da izgleda prirodno - doktor se jako potrudio - ispričala je tada. Rekla je tada kako nije protivnica estetskih operacija ako se s njima ne pretjera te je otkrila što bi još bila voljna promijeniti na sebi. - Možda nekad u budućnosti sredim još grudi i trbuh. No o tome ću još dobro razmisliti, korak po korak. - rekla je Klara.

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jendim

Komentara 1

TI
Tinček
12:18 09.08.2024.

Sve je rekla. Očito se želi imati normalan odnos. Zašto misli da će ju razvedeni više poštovati od partnerice? Zahtjevna, zamišljena.. pobjegao čovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije