Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss universe hrvatska

Koja vam se više sviđa? Izaberite svoju favoritkinju

miss universe
Foto: Miss Universe Hrvatska
1/21
31.03.2014.
u 12:00

Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske odabrat će se glasovima čitatelja, a za svoju favoritkinju možete glasovati na službenoj Facebook-stranici Miss Universe Hrvatska

Još su samo dva tjedna ostala do izbora Miss Universe Hrvatske 2014., a upravo će glasovi čitatelja odabrati Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatska.

Svoj glas najfotogeničnijoj misici po vašem izboru, između 19 finalistica, možete dati na službenoj stranici Miss Universe Croatia.

Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013., predat će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru koji će se održati u petak 11. travnja s početkom u 20.30 sati u novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor darovati Opatijcima i svim njihovim gostima u povodu proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa će stoga ulaz u dvoranu Marina Cvetkovića biti slobodan za sve posjetitelje.

Uz prekrasne finalistice, u glazbenom dijelu programa sudjelovat će Soulfingersi te gosti iz Slovenije Samuel Lucas & Nermin Puškar, dok će voditeljica programa biti Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2003.

>>Finalistice Miss Universe zaigrale nogomet na Dinamovu stadionu

Foto: Miss Universe Hrvatska

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
13:00 31.03.2014.

probne večeri će odrediti pobjednicu .)

KA
kazuya3
14:46 31.03.2014.

ona koja ima najveću sisu definitivno :)

JN
Justice.No.1.
18:32 31.03.2014.

Iskreno nisu neke, sve su ravne kao daske, a ni u licu im nije neka ljepota, jedino 1 ima povece grudi, cak da posudi da popune ostale natjecateljice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije