Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beverly Johnson

Kokain, riža i jaja bili su njezina dijeta: Slavna američka manekenka šokirala svijet

Foto: profimedia
1/5
20.01.2024.
u 09:00

Američka manekenka Beverly Johnson otkrila je da se izgladnjivala te koristila dijetu koja se sastojala od kokaina, riže i jaja.

Američka manekenka Beverly Johnson u nedavnom je intervjuu za Page Six progovorila o tome da se navukla na droge sedamdesetih godina i da je nakon toga živjela na dijeti koja se sastojala od "kokaina, šake riže i dva kokoška jaja tjedno" u pokušaju da skine kilograme. Inače, ova manekenka je proslavila pedeset godina otkad je postala prva crna žena koja se pojavila na naslovnici Voguea te je priznala da je uzela lijek za smanjenje apetita, nakon što su je ljudi iz modne industrije natjerali da izgleda doslovce isklesano do kosti. 

- Uvjerili su nas da kokain ne izaziva ovisnost. Nismo znali da kokain izaziva ovisnost. Nekad su svi koristili droge, ali ta posebna droga za modele je korištena jer nismo jeli - rekla je Johnson te dodala: - Sjećam se da sam jela dva jajeta i zdjelu smeđe riže tjedno. Drhtala bih u taksiju i zaustavljala vozača jer sam morala uzeti paketić M&M‘s bombona - rekla je. 

 

VEZANI ČLANCI: 


Rekla je da je počela shvaćati svoju situaciju tek kada ju je zabrinula majka jednog dana te je natjerala da izađe iz kade i pogleda se u ogledalo. Bio je to prvi put da su joj se nazirale kosti i taj je prizor, tvrdi Johnson, bio njezino "buđenje. Sada kaže, droge i zabranjene supstance nije konzumirala više od pedeset godina. 

 

Foto: profimedia

 

Podsjetimo, ova 71-godišnjakinja trenutačno vodi one-woman show" pod nazivom Beverly Johnson in Vogue. U showu govori o svojoj manekenskoj i glumačkoj karijeri, ljubavnicima, obitelji te odrastanju u Buffalu, a odaje i počast legendarnim ženama koje su rođene prije, ali i poslije nje. 

 

VIDEO: Favort Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Komentara 2

HA
Haha
14:06 20.01.2024.

Sva izop.erirana, na sto lici?

DU
Deleted user
10:16 20.01.2024.

Trebalo bi ovakve preporuka uzeti s rezervom. Rižu i jaja treba konzumirati umjereno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije