Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajska destinacija

Evo koliko košta noćenje u resortu gdje je Seve odsjela: Uživa na najljepšoj plaži s prijateljima

Foto: instagram
1/19
19.01.2024.
u 15:30

Pjevačica Severina Vučković otputovala je u daleki Tajland gdje uživa s društvom u luksuznom smještaju, otkrili smo koliko košta jedan dan u smještaju u kakvom se oni nalaze.

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Severina Vučković nakon što je odradila nastup za doček Nove godine u Crnoj Gori, uzela je godišnji odmor i s društvom i najužim prijateljima otputovala je u  Tajland. Splitska pjevačica s društvom uživa u jednoj od najluksuznijih tajlandskih vila. Svoje mjesto za odmor pronašla je na jednoj od najljepših plaža na otoku Ko Yao Noiju. Na Bookingu, stranici za iznajmljivanje smještaja pronašli smo vilu u kojoj je odsjela pjevačica i pokušali je rezervirati. Piše kako trenutačno jedno noćenje iznosi više od tisuću eura. 

Jedna od vila u ovom području ima otprilike stotinjak kvadrata, a sastoji se od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, i kupaonice. U okviru takvog kompleksa nalazi se i ogroman privatni bazen s predivnim pogledom, u kojem je Severina već pozirala za društvenu mrežu Instagram na kojoj broji stotine tisuća pratitelja.

Za našu Sevu, kako je od milja zovu, godine su samo broj, a mnogi bi se složili da je kao vino. Tako je pozirala u crnom kupaćem kostimu u bazenu koji se inače zove infinity, a nakon njega seže tirkizno plavo more. Osim toga, pozirala je i na jednoj privatnoj plaži punoj palmi iza koje se prostire plavetnilo, a njezini su atributi sigurni smo, izmamili uzdahe vjernih obožavatelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI:

 

- "Ti si žena za sva vremena!", "Predivna si Seve", "Prelijepa!", "Bondova djevojka" - samo su neki od komentara ispod fotografija Severina Vučković. Podsjetimo, pjevačica se nakon užurbanog tempa, odlučila počastiti egzotičnom i rajskom destinacijom, a na društvenoj mreži Instagram pohvalila se i luksuznim smještajem u kojemu uživa u društvu svog prijatelja i PR-ovca Davora Grgina i ostatku društva, a među njima se našla i poduzetnica Iva Radić.

Posebnu je pažnju privukao bazen, s kojeg puca pogled na prirodu i tirkizno more, a pjevačica je podijelila i zavodljiv selfie s plaže u kupaćem kostimu. Kada je riječ o njezinim nastupima, Severina će nakon Arena u Varaždinu i Osijeku, dupkom napuniti i riječku Dvoranu Mladosti. Naime, za Severinin koncert, najavljen u Dvorani Mladosti 10. veljače, ulaznica više nema. Svi sretnici koji imaju kartu "u džepu", uživat će u najvećim hitovima omiljene hrvatske pjevačice, koja je više puta naglašavala kako je emotivno posebno vezana za Rijeku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Jer Rijeka je grad koji je Severinu objeručke prihvatio u HNK Ivana pl. Zajca, gdje je ostvarila svoju prvu kazališnu ulogu kao Karolina Riječka, a koju godinu kasnije i onu najzahtjevniju, barunicu Castelli u Krležinoj drami 'Gospoda Glembajevi'.
Upravo iz riječke Dvorane Mladosti krenula je i Severini najdraža i najemotivnija dvoranska turneja 'Dobrodošao u klub', u režiji neprežaljenog Tomaža Pandura. Tako se Severina u Rijeku vraća nakon 11 godina, no još će jedan grad ''doći na svoje'' i to nakon 9 godina. Riječ je o Zadru, gdje Severina stiže 13. travnja.

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

Komentara 3

T2
Tomo_20
17:21 19.01.2024.

Nikoga ona vise ne zanima daj te nesto mladje!!!!!

DE
Dex
19:55 19.01.2024.

pa ne plaća ona nego dežurna singerica

BL
blackeder2022
19:46 19.01.2024.

Genijalno za budale,hrvate,koji joj plačaju zdravstveno i mirovinsko kao da je uboga sirotica bez igdije ikoga i totalno dekintirana,gladna,gola i bosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije