Wurst - kobasa

Koliko ćete deka Conchite? Napravili salamu s likom pjevačice

conchita
Foto: Instagram
1/10
13.05.2014.
u 10:30

Conchita Wurst postala je apsolutni hit. Thomas Neuwirth svojim je alter egom zaludio svijet...

Conchita Wurst postala je apsolutni hit. Thomas Neuwirth svojim je alter egom zaludio svijet. Nakon pobjede na Eurosongu, Conchita bi mogla donijeti dobit čak i mesarima te vlasnicima dućana. Trgovci su se poigrali riječima i napravili salamu s likom Conchite.

Naime, "wurst" na njemačkom znači kobasica. Conchita košta 11,30 kuna za sto grama, a sastoji se od svinjskog i telećeg mesa. Conchitinu salamu na Instagramu je sa svijetom podijelio Davy Van Hemelen.

>>Kraljica Austrije Conchita Wurst: Želim usrećiti cijeli svijet

Komentara 6

ZD
Zdravorazumski
14:18 13.05.2014.

Od prve vidiš da je salama vrhunske kvalitete, kao i životni svjetonazor ovog transseksualca. Sve vrvi od E brojeva, a od zdravlja ni Z.

MO
moskito
11:11 13.05.2014.

Treba obavezno staviti u sastojcima koja vrsta mesa i od kojeg djela. Vjerovatno ce onda biti slada onima koji to vole. Sramota. Fuj Fuj Fuj

TO
Toni12345
11:21 13.05.2014.

Hoće ta kobasica biti nečim punjena? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije