BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar-Kitarović objavila fotku sa suprugom Jakovom, a posebnu pažnju privukao je jedan detalj na njoj

Olimpijske igre Pariz 2024., Kolinda Grabar-Kitarović uručila je zlatnu medalju Barbari Matić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
13.08.2024.
u 09:52

Iako bivša predsjednica ne pokazuje često supruga na društvenim mrežama, to nije ono što je ovaj put upalo u oko njenim pratiteljima. Naime, mnoge je zaintrigirala majica koju je Grabar-Kitarović imala na sebi, a riječ je o crnoj majici s velikim natpisom 'meow'.

Biva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu je objavila fotografiju iz Pariza. Na 'oproštajnoj' fotografiji je sa suprugom Jakovom, a u glavnom gradu Francuske boravila je još od početka Olimpijskih igara. Kolinda je bodrila naše sportaše i bila im je velika podrška s tribina. Iako bivša predsjednica ne pokazuje često supruga na društvenim mrežama, to nije ono što je ovaj put upalo u oko njenim pratiteljima. Naime, mnoge je zaintrigirala majica koju je Grabar-Kitarović imala na sebi, a riječ je o crnoj majici s velikim natpisom 'meow'. 

 

Podsjetimo, kada je Kolinda pratila gimnastičara Aurela Benovića, sjedila je ispred glumaca Ryana Goslinga i njegove supruge Eve Mendes. - Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju Aurelu Benoviću, no bit će to ipak nekom drugom prilikom. Malo je falilo - napisala je tada na društvenim mrežama bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, inače trenutna članica Međunarodnog olimpijskog odbora koja je u Parizu od početka Olimpijskih igara. 

VEZANI ČLANCI:

Naime, pratila je u to vrijeme gimnastiku, a natjecao se i hrvatski gimnastičar Benović, kojemu je inače "za dlaku" izmakla medalja. Osim bivše predsjednice i njezinog supruga Jakova Kitarovića, Aurela je pratila i holivudska elita. - U gimnastici su uživali i Eva Mendes i Ryan Gosling - napisala je Kolinda te objavila nekoliko fotografija na kojima se poznati holivudski par vidi kako sjede u blizini nje i njenog supruga. 

Bivšu predsjednicu često se moglo vidjeti kako navija s tribina za hrvatske sportaše na Olimpijskim igrama. - Kad je Donna na terenu, kao da mi je vlastita mlađa sestra tamo. Doživljavam to duboko emotivno, ne mogu suspregnuti emocije. Kada je Barbara Matić osvojila zlato nisam mogla suspregnuti suze. A na meču Donne je nas 10-ak bilo glasnije od čitavog stadiona. A tako ćemo nastaviti i dalje - kazala je za Večernji list Grabar-Kitarović te dodala: 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Olimpijske igre Pariz 2024., Kolinda Grabar-Kitarović uručila je zlatnu medalju Barbari Matić
1/71

- Teško je putovati s jedne lokacije na drugu i prijevoz je kompliciran. Jakov (suprug, op.a.) više putuje javnim prijevozom i to mu je najbrže, a mene više vezuju službene obveze - priznala nam je ranije bivša predsjednica.

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 2

LI
lily
13:13 13.08.2024.

Ona nije samo "obična" članica MOO, već i predsjednica odbora za imenovanje novih gradova (država) za održavanje Olimpijskih igara. Dakle, lova do krova...

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:17 13.08.2024.

Kolinda postala komad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije