Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olympic Qualifier Series

Kolinda Grabar-Kitarović oduševila pratitelje fotografijama iz Budimpešte: 'Natrag na poslu'

Zagreb: Kolinda Grabar-Kitarović glasovala na izborima za Europski parlament
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/15
23.06.2024.
u 13:04

Kolinda je pozirala u sportskom izdanju i otkrila da se trenutačno nalazi u Mađarskoj. "Pozdrav svima iz Budimpešte s Olympic Qualifier Series i proslave Olimpijskog dana. Natrag na poslu…", napisala je Kolinda koja izgleda odlično.

Bivša Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović javila se pratiteljima na Instagramu. Objavila je novu fotku. Kolinda je pozirala u sportskom izdanju i otkrila da se trenutačno nalazi u Mađarskoj. "Pozdrav svima iz Budimpešte s Olympic Qualifier Series i proslave Olimpijskog dana. Natrag na poslu…", napisala je Kolinda koja izgleda odlično. Uz fotke na kojima je ona pokazala je i prizore koji su je zaintrigirali - mladi sportaši izvodili su vratolomije s biciklima i skateboardima. 

 

Inače, uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, Kolinda je prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom kompletiću, na kojem se posebno ističe veliki cvijet s prepoznatljivim bijelo-crvenim kvadratićima. Poznato je i zašto nije išla na utakmicu u Berlin.

FOTO Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović uhvaćeni u rijetkom javnom izlasku

Zagreb: Kolinda Grabar-Kitarović glasovala na izborima za Europski parlament
1/15

- Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu - kazala je Kolinda za N1, a poručila je tada i da je definitivno uvjerena i sigurna u pobjedu Hrvatske. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, nedavno smo vidjeli Kolindu Grabar-Kitarović u društvu njezina supruga Jakova Kitarovića povodom izbora za Europski parlament, a jedna od najpoznatijih parova Hrvatske izašao je na izbore dati svoj glas. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Komentara 1

WA
wannabenovinari
08:03 24.06.2024.

Kolindo, kad će obećana plaća od 8000 €?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije