biografija Velimira Zajeca

Kolinda plijenila poglede na predstavljanju knjige, pažnju privukla i zgodna Mila Horvat

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
26.04.2022.
u 08:23

Predstavljanje biografije jednoga od najvećih Dinamovih i hrvatskih nogometaša privuklo je i brojna poznata lica, a među njima isticala se bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

U ponedjeljak navečer u zagrebačkom kazalištu Komedija održana je svečana promocija knjige “Zeko – biografija Velimira Zajeca”.  Na promociji je o knjizi i svojoj velikoj karijeri govorio sam Velimir Zajec, autor knjige Sanjin Španović te Miroslav Ćiro Blažević i Anton Samovojska.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Predstavljanje biografije jednoga od najvećih Dinamovih i hrvatskih nogometaša privuklo je i brojna poznata lica, a među njima isticala se bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je u Komediju stigla u tamnoplavoj baršunastoj haljini koju je upotpunila bisernom ogrlicom.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Brojni okupljeni hvalili su elegantno izdanje bivše predsjednice, a poglede je, osim nje, privlačila i sportska novinarka Mila Horvat. Ona je za promociju odjenula haljinu cvjetnog uzorka, a na predstavljanju je uživala u društvu bivšeg nogometaša i sportskog novinara Miroslava Rede.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Promociji Zajecove biografije nazočio je čak i predsjednik Republike Zoran Milanović, ali i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. U Komediji su se okupili i pripadnici brojnih Dinamovih generacija, među kojima su se isticali Zajecovi suigrači Bogdan, Ivković, Stinčić, Mlinarić, Deverić, Mustedanagić... Iz Slovenije su došli Grega Židan i Primož Gliha, iz Splita Srđan Mladinić i nekadašnji Zekin veliki suparnik, ali i suigrač iz jugoslavenske reprezentacije Ivica Šurjak, iz HNS-a predsjednik Marijan Kustić, direktor Stipe Pletikosa i izbornik Zlatko Dalić.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: "Napravila sam prve korake u sedam godina"

Komentara 13

MA
Makbe
17:23 28.04.2022.

Draga Kolinda, daj se već jednom pokaži negdje sa svojim Jakovom. Već ga dugo nismo vidjeli.

VI
Vivian
12:58 26.04.2022.

Ispada da to nije bila promocija nikakve knjige , vec promocija haljina Kolinde i Mile.

LU
Lu13
09:15 27.04.2022.

*vam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije