Iskreni Donald Trump

Nije njezin obožavatelj: 'Meghan Harryja vuče za nos, to će loše završiti.Treba im zabraniti ulazak u Veliku Britaniju'

Foto: Kolaž/Profimedia/Reuters
1/11
25.04.2022.
u 23:20

Bivši američki predsjednik Donald Trump (75) nikada nije skrivao da nije obožavatelj Meghan Markle (40), a sada je javno pozvao kraljicu Elizabetu II. (96) da odbjeglom kraljevskom paru oduzme titule.

Bivši američki predsjednik Donald Trump (75) nikada nije skrivao da nije obožavatelj Meghan Markle (40), a sada je javno pozvao kraljicu Elizabetu II. (96) da odbjeglom kraljevskom paru oduzme titule.

- Sramotno je koliko on ne poštuje vlastitu domovinu. Kraljica bi mu trebala zabraniti i posjete Velikoj Britaniji, treba mu jednostavno reći: 'Iskreno, nemoj niti dolaziti' – rekao je Trump.

- Harry je bičevan - znate li taj izraz, bičevan? Neću koristiti puni izraz... Nisam obožavatelj Meghan Markle i mislim da ona jadnoga Harryja vuče za nos. Kao što znate, dobro sam predvidio gotovo sve. Završit će loše. I pitam se hoće li se Harry spustiti na koljena i reći 'molim'. Mislim da su Harryja vodili krivim putem - rekao je Donald voditelju Piersu Morganu na novom kanalu TalkTV.

Inače, Trump se i prošle godine obrušio na Meghan u intervjuu s Nigelom Farageom.

-Nisam njezin obožavatelj. Nije mi se svidjela od prvog dana. Mislim da je strašno iskoristila Harryja i mislim da će jednog dana zbog svega požaliti. Smatram da je Harry iskorišten, i to ružno iskorišten i da je time uništena njegova veza s obitelji, što posebno boli kraljicu.Mislim da niti najmanje ne poštuje kraljicu, koja je nevjerojatna žena i divna osoba, osoba s dugom povijesti- rekao je tada Trump.

Foto: YouTube Screenhshot
Podsjetimo, Meghan i Harry nedavno su prvi put došli u Europu nakon što su se preselili u Kaliforniju. U dvorcu Windsor su posjetili kraljicu Elizabetu, princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu, a potom su boravili u Nizozemskoj gdje su u Haagu otvorili Igre Invictus - međunarodni sportski događaj za ozlijeđene, ranjene i bolesne ratne veterane.

Kako piše Daily Mail, Charles je za susret izdvojio samo 15 minuta dok im se njegova supruga Camilla pridružila tek na polovici kratkog sastanka, a potom su zajedno napustili dvorac kako bi nastavili s drugim obvezama. 

Britanci tvrde kako je susret princa Charlesa i Harryja bio veoma važan budući da u posljednjih nekoliko mjeseci gotovo da i nisu razgovarali, naročito nakon teških optužbi koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji tijekom intervju kod Oprah Winfrey.

Susret s kraljicom bio je manje napet, a iako su je mnogi Harryjeve riječi i djela zbunili i uznemirili, poznato je kako je unuk njezin miljenik.

Meghan je u svom govoru suptilno ''bocnula'' kraljicu Elizabetu. Naime, referirala se na kraljičinu izjavu iz 2020. godine kada su odstupili s kraljevskih dužnosti.

-Hvala svima što služite narodu i hvala vašim obiteljima i prijateljima koji vas podržavaju cijelo vrijeme. Jer ovo je služenje narodu, ovo je predanost i ovo je Invictus obitelj- rekla je Meghan te se tako osvrnula na riječi kraljice koja je rekla da par neće nastaviti s odgovornostima i dužnostima koji dolaze sa životom javne službe.

Novi intervju trebao bi se emitirati idući tjedan, a gledatelji su u uvodnoj najavi primijetili kako bivši predsjednik iznenada završava razgovor, a sve zbog pitanja o ukradenim izborima. Trump je naredio da se kamere isključe te promrmljao kako je to bilo ''nepošteno''.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Komentara 1

VO
vorda400
06:45 26.04.2022.

Trump vrati se jesi retardiran ali možda si zadnja šansa za mir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije