Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetovao u Hrvatskoj

Kontroverzni influencer Andrew Tate je prešao na islam, objavljen je video kako moli u džamiji

Foto: Instagram
1/5
25.10.2022.
u 21:35

Brat Andrew je vrlo iskren i srcem je uz islam. Dopustite mi da pojasnim nekoliko stvari. Zašto sam nas snimio kako se molimo? Jer pomaže kad objavimo pozitivne stvari, napisao je Tam Khan na Facebooku gdje je objavio video iz džamije.

Kontroverzni influencer Andrew Tate (35) kojem je zabranjen pristup Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku zbog iznošenja mizoginih stavova, sada je prešao na islam i na Facebooku je objavljen video kako se moli u džamiji, a objavio ga je Tam Khan i objasnio zašto je stavio ovaj video na Facebook. 

- Brat Andrew je vrlo iskren i srcem je uz islam. Dopustite mi da pojasnim nekoliko stvari. Zašto sam nas snimio kako se molimo? Jer pomaže kad objavimo pozitivne stvari. Mogao je reći ne, zna da ovo može negativno utjecati i na njegov ionako kontroverzni status na društvenim mrežama, ali to je učinio zbog sebe. Snimanje ovog videa je bila isključivo moja ideja. Drago mi je da smo učinili tako da ljudi vide njegovu pravu stranu. To je način da motivirate mlađu djecu da se ne srame biti religiozni i moliti se. - napisao je Khan.

 

 

Tate je 2016. godine izbačen iz Big Brothera  jer je u javnost izašao video u kojem se vidi da tuče ženu remenom. Tate bez srama promovira mizoginiju, a mladima pokušava usaditi svoja uvjerenja. Zbog svega, mnogi su tražili da mu se uklone profili, a to im je za sada i uspjelo. Tate je ovo ljeto boravio u Hrvatskoj i tada je na svoju jahtu pozvao hrvatske influencerice Ines Nikić i Neru Nikolić te su im one pomogle u snimanju promotivnih videa za njegovu novu platformu 'Rumble'.

VIDEO Matthew Perry uništio je svoj život: Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije