Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj na okupu

Korana Gvozdić pokazala brata kojeg ne vidimo često: 'Moj idol od malih nogu'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/22
02.02.2024.
u 22:30

"Brat za poželjet… i najbolji ujo na svijetu!", dodala je bivša voditeljica Korana Gvozdić u posljednjoj objavi koju je posvetila svom starijem bratu.

Korana Gvozdić (41) objavila je emotivnu objavu koju je posvetila svom bratu Saši Gvozdiću. Na fotografiji se vidi kako Korana uživa u zimskoj idili s bratom, majkom i sinom Oliverom. 

- Tih nekoliko dana, nas dvoje opet smo bili klinci koje mama povremeno opominje. On - moj idol od malih nogu, moj čuvar otkad sam se rodila. Brat za poželjeti. I najbolji ujo na svijetu! - napisala je bivša voditeljica, a u komentarima su pratitelji pisali kako su preslatki te da joj je brat baš zgodan.

 

 

Inače, ovih dana Korana je boravila u Italiji sa suprugom Ivanom Šarićem s kojim je od 2012. godine u ljubavnoj romansi. Nakon četiri godine veze, 2016. godine Šarić je zaprosio na grčkom otoku Zakintosu. Prije tri godine na svijet je stigao sin Oliver kao kruna njihove ljubavi.

 

 

No, porod nije bio lak jer se sinčić rodio mjesec dana ranije od predviđenog termina te su Korana i beba proveli 38 dana u bolnici, a o tom periodu govorio je i sam komičar u intervjuu za Večernji list.

- Iskreno nije jednostavno pričati javno o takvim stvarima. Kako Korana zna reći, donijeti na svijet malo predivno biće u izazovnim okolnostima za nas je svetinja i nismo spremni do kraja ju iznositi na vidjelo i puštati da se netko eventualno nabacuje s njom. Progovorila je o tome, jer smo se sve ovo vrijeme i tijekom trudnoće i poslije susretali s ljudima koji su nam znali reći koliko im je teško prolaziti neke stvari o kojima se ne priča toliko, i da zapravo kad čuju našu priču i kad vide da se u teškim situacija skupi sva snaga svijeta da se prođu ti periodi, ljudima to daje dozu utjehe i nade. Ako smo već medijski izloženi, zašto ne bi neki naši mali postupci bili nekome od pomoći ili im olakšali njihovo iskustvo, rekao je komičar i dodao: - Bilo mi je zaista teško, pogotovo kad ne možeš pomoć svojoj ženi niti najjednostavnijim zagrljajem - zaključio je Ivan Šarić. 

 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: Jako smo sretni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije