Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Korana Gvozdić pokazala fotke s maturalne stare 23 godine: 'Mjesecima sam skupljala novac za cipele'

Foto: Instagram
1/11
28.09.2023.
u 08:33

Za maturalnu večer tada se spremila gotovo cijela u bijelo pa je tako na sebi imala kratku bijelu haljinu s prorezom i detaljima na dekolteu, a i cipele su se uklopile u kombinaciju

Bivša voditeljica i manekenka Korana Gvozdić (40) na svom Instagram profilu prisjetila se kako je izgledala prije 23 godine za svoju maturalnu večer, a pokazala je i cipele koje je kupila za tu prigodu, ali i koje dan danas nosi.

Za maturalnu večer tada se spremila gotovo cijela u bijelo pa je tako na sebi imala kratku bijelu haljinu s prorezom i detaljima na dekolteu, a i cipele je uparila u kombinaciju. Naime, one su bile bijele sa srebrnom petom, skupocjene marke Fendi

VEZANI ČLANCI

"Priča iza cipela. Google kaže da stvari postaju ‘vintage’ nakon 20 godina. Ove sandale kupila sam za svoju maturalnu večeru prije skoro 23 godine, te ih i danas smatram jednima od najudobnijih, najdražih i najposebnijih cipela koje sam si priuštila. Doslovno sam ih mjesecima gledala kroz izlog (i isto toliko sakupljala novce) i realno nije mi palo na pamet da ću ih nositi godinama. Fendi dan danas radi gotovo identičnu metalnu petu za neke svoje modele cipela, što znači da ipak nismo ispali iz mode", napisala je pored fotografija. Na dvije je pozirala danas, s istim cipelama, a na zadnjoj je spremna za maturalnu večer prije 23 godine. 

Na Instagram Storyju podijelila je još dvije fotografije outfita za maturalnu.  

Podsjetimo, partnerica našeg komičara Ivana Šarića otkrila je pratiteljima ovo ljeto da je na odmoru, no da nije sve bilo tako bajno. Naime, u jednom je Instagram Storyju podijelila je fotografiju na kojoj u badiću leži na ležaljci, a zatim je pokazala i svoju lijevu nogu u zavojima.

"Ovo ja zovem pravim mirovanjem na godišnjem", šaljivo je napisala uz zabrinjavajuću fotografiju, a potom je objavila još jednu na kojoj je napisala da će sve biti u redu.

1/18

Sretni par zajedno ljetuje u Zadru, a tu večer uputili su se i u restoran, odakle je ponovno pokazala kako izgleda njezina ranjena noga. No, ljepotica nije otkrila kako je došlo do ozljede. 

Korana je s partnerom Ivanom Šarićem dobila sinčića Olivera kojeg je rodila u travnju 2021, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 4

OK
OkošBokoš
09:58 28.09.2023.

Pa brzo i skupila Bitno da se ima od čega skupiti Ne kukaj Zašto čitam ovo Svašta

VI
virinvanizaćoška
10:21 28.09.2023.

Nikad čula.

ZA
zagi101
09:48 28.09.2023.

još da sam čuo za dotičnu nekako ali nemam pojma zakaj sam čitao o njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije