Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ozljeda

Korana Gvozdić zabrinula pratitelje fotkom noge u zavojima: 'Sve će biti dobro'

Foto: Instagram
1/17
03.08.2023.
u 09:25

Sretni par zajedno ljetuju u Zadru, a lijepa manekenka nije dozvolila da joj ozljeda upropasti odmor pa su se tu večer uputili i u restoran

Manekenka Korana Gvozdić, partnerica našeg komičara Ivana Šarića otkrila je pratiteljima da je na odmoru, ali nije sve tako bajno kako zvuči. Naime, u jednom je Instagram Storyju podijelila fotografiju na kojoj u badiću leži na ležaljci, a zatim je pokazala i svoju lijevu nogu u zavojima.

"Ovo ja zovem pravim mirovanjem na godišnjem", šaljivo je napisala uz zabrinjavajuću fotografiju, a potom je objavila još jednu na kojoj je napisala da će sve biti u redu.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Sretni par zajedno ljetuju u Zadru, a tu večer uputili su se i u restoran odakle je ponovno pokazala kako izgleda njezina ranjena noga. 

No, ljepotica nije otkrila kako je došlo do ozljede. 

Podsjetimo, da njihova ljubav i dalje cvjeta potvrdila je i manekenka emotivnom objavom za Šarićev rođendan u svibnju.

VEZANI ČLANCI

"Sve ljubavne epitete već znaš, ali ja jako volim dodati i 'prijatelju moj'. E, pa, prijatelju moj, znaš, puno smo mi tih tvojih rođendana proslavili i divno je starjeti uz tebe. Za tvoj 29. ročkas veslali smo po maksimirskom jezeru, a za ovaj 39. mogu ti reći kako i dalje fino plovimo, možda još i bolje otkada imamo malog kapetana! Sve što želim je to da si mi sretan i zdrav! Sretan rođendan, ljubavi!", napisala je u objavi Korana.  

"A divnooooo! Hvala, jub!" komentirao je Šarić, a brzo su se počele nizati i druge čestitke ispod objave.

Korana je u objavi spomenula sinčića Olivera kojeg je rodila u travnju 2021, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije