Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smijeh do suza

Korana objavila idilične fotografije, a Šarić razvalio komentarom: 'Neka si mi rekla da se to neće vidjeti'

Zagreb: Poznati dolaze na humanitarni koncert Korak u život
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
29.12.2021.
u 17:56

- Smijali smo se, grlili smo se, ljubili, veselili, mazili, papali i farbali dlanove… Naš Božić! - napisala je Korana u opisu fotografije, a u komentarima se odmah javio i Ivan.

U domu bivše TV voditeljice Korane Gvozdić (39) i komičara Ivana Šarića (37) ovo su najposebniji blagdani do sada jer su ujedno i prvi s njihovim sinčićem Oliverom. Blagdanskom idilom ponosna majka pohvalila se na društvenim mrežama, a savršene 'instagramske' fotke pokvario je jedan detalj kojim je Šarić dobro nasmijao pratitelje. 

- Smijali smo se, grlili smo se, ljubili, veselili, mazili, papali i farbali dlanove… Naš Božić! - napisala je Korana u opisu fotografije, a u komentarima se odmah javio i Ivan. 

- Nek si ti meni rekla da se neće vidjeti donji dio pidžame pa sam samo košulju obukao - komentirao je Šarić koji je za svoj komentar kojim je do suza nasmijao pratitelje dobio 439 'lajkova' . "Vrištim", "Legendo", "Da to ti nisi rekao nitko ne bi ni skužio", pisali su mu pratitelji. 

Inače, Korana je rodila u travnju ranije od predviđenog termina, a par je ovu vijest obznanio tek krajem svibnja. Dječaku su dali ime Oliver, a Šarić je jednom prilikom objasnio kako su se odlučili za to.  -Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac...- ispričao je. U nedavnom intervjuu Šarić je otkrio i kakva je beba Oliver. 

- Čudo! Za nas će uvijek biti pravo čudo. Borac s najvećim "B" kojeg sam ja upoznao u životu. Jako je smirenog karaktera, prilagodljiv, veseo, šarmantan i nama neopisivo zabavan - kazao je ponosan otac. 

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije