Gluma ili iskrene suze?

Korisnici društvenih mreža zbog ovog videa uvjereni su kako je Meghan odglumila suze na sprovodu

State funeral and burial of Queen Elizabeth
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/9
21.09.2022.
u 17:10

Naime, iskopali su jedan video iz vremena dok se Meghan još uvijek aktivno bavila glumom i u kojem objašnjava kako joj je najmanji problem rasplakati.

Dosta se zadnja dva dana pisalo o Meghan Markle i njezinim suzama tijekom pogreba kraljice Elizabete. Komentari dolaze iz dva tabora; jednog koji je naklonjen vojvotkinji od Sussexa i vjeruju kako su suze bile iskrene, dok drugi tabor koji ne simpatizira američku glumicu tvrdi kako su suze dobro odglumljene. Naime, iskopali su jedan video iz vremena dok se Meghan još uvijek aktivno bavila glumom i u kojem objašnjava kako joj je najmanji problem rasplakati se ako to uloga i redatelj od nje zatraže.

- To je ludo, ali sjajna sam u tome. Kada mi kažu: Hajde, Meghan, jedna suza, lijevo oko, kreni! Mogu to napraviti za tri sekunde - govori u videu supruga princa Harryja. Dodatni argument koji koriste svi koji tvrde da su suze za kraljicu bile odglumljene je i taj što je baš na pogrebu Meghan Markle pustila suzu na lijevom oku i na društvenim mrežama zadnja dva dana dijeli se upravo taj video.

 

 

Nije službeno potvrđeno jesu li se Meghan i Harry vratili u Kaliforniju gdje ih čekaju sin Archie i kći Lilibet, ali je poznato kako je Meghan zatražila sastanak s kraljem Charlesom. On je dan nakon pogreba napustio dvorac Windsor i sa suprugom Camillom se vratio u dvorac Balmoral u Škotskoj gdje je zadnje dane svog života provela njegova majka.

Kralj je navodno voljan sklopiti primirje s Harryjem i Meghan koji su prije dvije godine napustili svoje kraljevske dužnosti i odselili se u Kaliforniju te su kasnije u intervju Oprah Winfrey otkrili kako kraljevska obitelj nije na najbolji način prihvatila Meghan i to je bio jedan od razloga njihovog odlaska. Taj intervju je uzdrmao palaču i od tada su odnosi Harryja s Williamom i Charlesom narušeni.  

VIDEO Britance šokirao najnoviji potez Meghan Markle: 'Želi nasamo razgovarati s kraljem'

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
18:01 21.09.2022.

Zašto žene vole raditi scene? Život kao kazalište ? Ima para, što ne može uživati u anonimnosti i piti cugu na Havajima ?

LI
liliZG
21:08 21.09.2022.

žena je glumica, što je njoj pustit suzicu dvije,.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije