Seksi sportašica

Kovrčava Blanka Vlašić pohvalila se novom frizurom na Instagramu

blanka vlasic
Foto: Instagram
1/4
25.04.2014.
u 15:57

Blanka Vlašić odustala je od svoje ravne kose te se odlučila na potpunu promjenu imidža...

Blanka Vlašić odustala je od svoje ravne kose te se odlučila na potpunu promjenu imidža. Sada ima kovrčavu kosu, a svojim izgledom pohvalila se i na Instagramu. Nekoliko fotografija pokazuje kovrčavu sportašicu.

Blanka je pokazala kako si navečer pravi frizuru, koja joj dobro stoji čak i tijekom treninga.

>>'Sve što trebamo su tenisice i malo dobre volje!'

Ključne riječi

Komentara 4

BA
Black Angels
13:07 27.04.2014.

Nevjerojatno...narod gladuje...hr ide punom brzinom..nazad...u ove dve zadnje godine..a ovi novinari vode brigu o blankinoj frizuri...koga briga za frizuru...bolje da pisu o nesposobnom premijeru..i jos nesposobnijim i korumpiranim ministrima..da se nesto promjeni u hr inace ako se bude cekalo jos 2 godine od hrvatske nece istati ni ..h..i poslje ...njih...trebace 100 god da se povrate...a o frizuri ostavite blanki takvu frizuru u hr imaju na tisuce pa se o njima ne pise...

BA
Black Angels
17:43 25.04.2014.

Seksi....sta je to seksi..zna li uopce to ovaj novinar sto je napisao seksi

PS
Privatni sektor
19:52 25.04.2014.

Ne zove li se taj tip frizure Trajna ondulacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije