dogovorili su se

Kraj agonije! Bivši suprug slavne pjevačice neće dobiti ni lipe nakon razvoda

Foto: PA/Pixsell
1/6
11.03.2021.
u 23:00

Uspjeli su postići dogovor , te će zajedno skrbiti za osmogodišnjeg sina. To im zasigurno neće biti problem jer žive u kućama koje su doslovno preko puta.

Pjevačica Adele(32) konačno može odahnuti. Naime, stigla je sudska presuda, te su proglašeni razvedenima, a Adele bivšem suprugu Simonu Koneckom(46) neće morati platiti ni funte alimentacije. 

Uspjeli su postići dogovor, te će zajedno skrbiti za osmogodišnjeg sina. To im zasigurno neće biti problem jer žive u kućama koje su doslovno preko puta. 

Podsjetimo, britanska pjevačica Adele zatražila je od suda da detalje njezine brakorazvodne parnice drži u tajnosti i da nikakve informacije ne puštaju u javnost. Pjevačica i njezin sada bivši suprug Simon Konecki papire za razvod su predali u travnju 2019. nakon tri godine braka, a američki i britanski tabloidi tada su pisali kako je ovaj razvod težak između 140 - 170 milijuna dolara te da par nije imao potpisan predbračni ugovor.

Poznato je da su se dogovorili kako će imati zajedničko skrbništvo nad sinom Angelom, a o ostalim detaljima brakorazvodne parnice se nagađa. Navodno je Adele svom suprugu kupila i kuću u Los Angelesu blizu svoje kuće kako bi bili što bliže jedno drugome zbog sina. Pjevačica se u LA osjeća bolje nego u Londonu dok njezin suprug milijarder više voli život u Londonu i navodno je i to jedan od detalja oko kojih su se sporili.
Oboje su se složili kako zbog sina ne žele da detalji o njihovom razvodu budu objavljeni u javnosti. Nakon razvoda Adele je drastično smršavjela i izgubila je oko 40 kilograma.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije