ŽIVOT NA VAGI

Kraj ljubavi para iz 'Života na vagi': Marino otkrio razloge prekida sa Sarom

Foto: Instagram
1/6
27.08.2020.
u 17:30

Upoznali su se u RTL-ovom showu i postali prijatelji, a zatim su se i zaljubili. Zbog čega više nisu zajedno otkrio je Marino.

Sara Sitarić i Marino Marušić, par koji se upoznao i zaljubio u showu "Život na vagi", prekinuo je svoju vezu,a  nakon što je Sara kazala kako su im se razišle životne vrijednosti, prekid je za RTL potvrdio i Marino. 

- Da, prekinuli smo. Na daljinu je malo zafrknuto održavati vezu. A ona ima i faks koji je sad upisala i fokusirana je na to. Ona je dobra cura, predobra, nisam ja za nju. Nedostaje mi, ali i ja sad puno radim pa ne mislim toliko o tome, kazao je Marino koji živi u Zadru, dok je Sara u Ladimirevcima. 

Marino je i odgovorio na pitanje o tome ima li šanse da se pomire.

1/10

- Mislim da je to gotovo. Ne mogu sad razmišljati o tome kad smo tek završili, tko zna, možda se nekad i pomirimo, ali trenutno je ovako - rekao je Marušić.

Kada su počeli svoju romansu Sara je često iz svoji Ladimirevaca putovala u Marinov Zadar kako bi bili zajedno. 

- Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar - pričala je prije godinu dana Sara kako provodi vrijeme kada je u Zadru. Otkrila je tada i kako su njezini roditelji upoznali Marina. - Ispalo je skroz spontano.

Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! U showu su jedno drugome bili velika podrška i Sara je rekla kako ju je kod Marina privukla njegova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost, ali sada su im se nažalost putevi razišli. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije