PROMO

Kultni Van Gogh stiže u Varaždin u sklopu Varaždin Rock Festivala!

Varaždin Rock Festival
PR
Autor
PR članak
02.06.2011.
u 09:07

Ususret Varaždin Rock Festivalu, koji će se 10. i 11. lipnja održati u Areni Varaždin, kultni beogradski bend Van Gogh bit će, uz druga jaka rockerska imena, zasigurno jedna od glavnih atrakcija festivala!

Jučerašnja promocija novog CD i DVD izdanja „Total“ grupe Van Gogh, objavljenog isključivo za hrvatsko tržište u povodu 25. godišnjice njihova postojanja, bila je odlična prilika i povod da bend najavi svoj prvi veliki koncert u Varaždinu 11. lipnja 2011., koji će održati u sklopu drugog dana Varaždin Rock Festivala u Areni Varaždin, a na kojem će nastupiti poznati rock bendovi iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije.

Van Gogh u Varaždinu će svirati prvi put, a bit će to i početak hrvatske turneje u povodu 25. godišnjice benda, za koji kažu da ni u jednom trenu nije izgubio svoj izvanserijski umjetnički naboj.

„I nakon 25 godina, mi nikad nismo bili spremniji za rock'n'roll i u Varaždin stižemo u tom duhu!“, kazao nam je Zvonimir Đukić Đule, karizmatični frontmen i gitarist benda, koji uza sve uspjehe iza sebe ima i nagradu MTV-ja za najbolji regionalni bend. Šule i Van Gogh ne skrivaju koliko im je nastup na Varaždin Rock Festivalu izazovan, ali i značajan.

- Koncert u Varaždinu za Van Gogh nije samo običan koncert, jer nastupamo u tom gradu prvi put, a čast nam je i podržati jedan rock festival kao što je 1. VRF. Ujedno, taj nam je koncert i promocija našeg novog albuma, prvog velikog kompilacijskog albuma koji našoj vjernoj publici predstavlja presjek našeg glazbenog stvaranja u 25 godina, naglašava Đule, ističući da se na albumu „Total“ nalazi 17 pjesama benda iz svih razdoblja i 23 videospota. Album se pojavljuje kao ekskluzivno izdanje Croatia Recordsa. Inače, aktualni singl Van Gogha, pjesmu „Aerodrom", možete čuti u eteru radijskih postaja diljem Hrvatske,

- Unatoč tisućama koncerata koji su za nama, uvijek postoji ta neka mala, slatka trema koju sada osjećamo i pred varaždinski nastup.Tu tremu osobno smatram i korisnom jer me uvijek razdrma i kada napokon stanem na binu, adrenalin mi je na najvišoj razini i tako mogu dati ama baš sve od sebe i dati se publici, priča Đule te najavljuje da koncertom u Varaždinu, nakon više sporadičnih nastupa po Hrvatskoj, Van Gogh započinje ozbiljnu glazbenu priču.

- Armatura naše glazbe uvijek je bila emotivna i energetska, ali nekako se do sada nije dogodio pravi trenutak da započnemo s ozbiljnom koncertnom promocijom benda. No, sada je sve drukčije i publiku u Varaždinu očekuje onaj pravi, najbolji Van Gogh, najavljuje Đule.

Ulaznice za VRF mogu se i dalje kupiti kupiti po cijeni od 150 kn za dvodnevnu, festivalsku ulaznicu, ili pak jednodnevnu, po cijeni od 90 kn preko sustava Eventim.hr te na brojnim prodajnim mjestima u Varaždinu i Čakovcu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?