ponosna mama

Kylie Jenner mjesecima je skrivala trudnoću, a sad je napokon otkrila ime koje je dala sinu

Foto: Instagram
1/9
11.02.2022.
u 22:15

Kylie je drugo dijete dobila u vezi s reperom Travisom Scottom (30) koji se još nije oglasio povodom dolaska novog člana u obitelj.

Kylie Jenner (24), reality zvijezda te najmlađa članica obitelji Kardashian - Jenner, sa svojim je pratiteljima na Instagramu prije nekoliko dana podijelila je da je rodila svoje drugo dijete. Prinovom u obitelji pohvalila se objavivši crno-bijelu fotografiju koja prikazuje ruku njezine 4-godišnje kćeri Stormi koja drži ruku bebe koja im je pristigla 2. veljače. 

Iako tada nije bilo sigurno kojeg je spola beba, sada je na Instagram Storyju objavila samo ime - Wolf Webster. A time je potvrdila da je rodila sina.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Kylie je drugo dijete dobila u vezi s reperom Travisom Scottom (30) koji se još nije oglasio povodom dolaska novog člana u obitelj.  Da je ponovno u drugom stanju Kylie je svojim pratiteljima otkrila u rujnu objavivši snimku pozitivnog testa na trudnoći i nekoliko kadrova s ultrazvuka na kojem je bila u jednoj privatnoj poliklinici, a prije mjesec dana na Instagramu je objavila fotke s 'baby showera', tematske proslave koja se organizira uoči dolaska djeteta na svijet. Jenner se tada pohvalila i skupocjenim darovima koje je dobila od uzvanika kao što su primjerice dječja kolica s potpisom Christiana Diora koja je bila upotpunjena torbom za pelene, a uz to na fotografiji se moglo vidjeti i nekoliko vrećica brenda Tiffany & Co.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije