PJEVAČICA

Mia Dimšić o svojoj prepoznatljivoj pozitivnoj energiji: 'To znači dopustiti si da se ponekad isplačeš, oprostiti si žute minute'

Mia Dimšić
Foto: Promo
1/15
11.02.2022.
u 19:41

Mia će ove godine na Dori nastupiti s pjesmom 'Guilty Pleasure' te je otkrila da će njezin nastup biti drugačiji i hrabriji nego do sada

Pjevačica Mia Dimšić (29) poznata je po svojoj pozitivnoj energiji, a ove se godine priprema za nastup na Dori. Dimšić je ispričala kako se nosi s danima kada se ne osjeća onako kako je njezini obožavatelji poznaju. 

- Biti pozitivan znači dopustiti si da se ponekad isplačeš, oprostiti si za žute minute, onda kada mrziš cijeli svijet, ne zamjerati si za svaku grešku ili propust i voljeti se bezuvjetno u svim fazama jer je svaka faza dobra, potrebna i jednako vrijedna. Kad dođe do nekog lošeg dana, priznam si da je loš i kažem da je to što mi se čini loše sigurno dobro zbog nečega i svaki put bude tako -  rekla je Mia za Tportal. Istaknula je i prolaznost svega u životu, pa tako i loših dana. 

Inače, Mia će na Dori nastupiti s pjesmom 'Guilty Pleasure' te je otkrila da će njezin nastup biti drugačiji i hrabriji nego do sada, a mnogi je smtraju i favoritom. 

Podsjetimo, Mia se publici predstavila 2017. godine s pjesmom 'Život nije siv' koju je publika brzo prihvatila. Mia je nakon toga izdala i nekoliko albuma te se počela baviti pisanjem knjiga. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:01 11.02.2022.

Pjevačica ili recitatorka?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
20:33 11.02.2022.

Uvijek će biti prosječna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije