u tome je stvar

Opet je to napravila: Nemam silikone, tijelo mi se promijenilo

Kylie Jenner
Foto: Pixsell
1/10
22.09.2015.
u 10:46

Reality zvijezda, 18- godišnja Kylie Jenner ponovno je demantirala navode da je bila na plastičnoj operaciji

Reality zvijezda, 18-godišnja Kylie Jenner ponovno je demantirala navode da je bila na plastičnoj operaciji ugradnje silikonskih implantanata u grudi.

"Ne, ljudi, nisam ugradila silikonske implantante. Udebljala sam se 7 kilograma i moje tijelo se promijenilo. Od najboljih svjetskih vizažista naučila sam neke nevjerojatne trikove zbog kojih se osjećam vrlo samopouzdano i ne mogu dočekati da ih podijelim s vama", napisala je Jenner na svojoj internetskoj stranici.

>>Sjajno joj ide, no želi odustati od manekenstva?


 

Komentara 1

LI
liliZG
10:44 24.09.2015.

nama silikone ,samo filere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije