REALITY ZVIJEZDA

Kylie Jenner objavila prvu fotografiju kćerkice i otkrila njeno neobično ime

Kylie Jenner
Foto: Instagram
1/6
07.02.2018.
u 08:47

Kako je kazao izvor za eonline.com, to su ime djevojčici odlučili dati još prije nekoliko mjeseci. Kylie je nedavno kupila i kolijevku na kojoj je ugravirano ime Stormi.

Nakon što je prije nekoliko dana objavila da je rodila djevojčicu, manekenka i reality zvijezda Kylie Jenner objavila je i prvu fotografiju kćerkice. Ispod fotografije napisala je samo Stormi Webster te tako dala na znanje da je djevojčici dala neobično ime Stormi. Webster je pravo prezime njenog dečka, repera Travisa Scotta. Fotografija je u samo 10 sati dobila nevjerojatnih 12 milijuna likeova.

Kako je kazao izvor za eonline, to ime djevojčici su odlučili dati još prije nekoliko mjeseci. Kylie je nedavno kupila i kolijevku na kojoj je ugravirano ime Stormi.

 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Na društvenim mrežama odmah su uslijedile teorije o tome gdje su Kylie i Travis našli inspiraciju za ime. Jedna od najboljih jest da su je nazvali po bebi iz jedne epizode popularne serije Doctor Who. U njoj Doktor razgovara s bebom po imenu Alfie, koja mu je navodno rekla da joj se sviđa ime koje su mu dali roditelji, no da više voli da ga zovu "Stormageddon, Dark Lord of All, skraćeno Stormi".

Kylie Jenner
1/4
Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
09:18 07.02.2018.

Svaka čast ženo, Dijete na prvom mjestu a sve drugo na drugom...

RJ
Rebecca_Jones5497
09:03 07.02.2018.

Jednostavno radim svaki tjedan $ 6k do $ 7k samo tako što radim jednostavan posao od kuće. Prošli mjesec sam napravio $ 25712 iz ovog posla. Iznenađujuće je i lako raditi i redoviti prihod od ovog iznenađujuće. Predlažem vam da se svi pridruzžite ovom poslu sada kao dio vremena i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena slijedeći ovu vezu. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije