Brani mladu kolegicu

Kylie Minogue: Miley Cyrus je žrtveno janje!

Kylie Minogue
Foto: Axel Schmidt/DPA/PIXSELL
1/6
12.03.2014.
u 16:27

Kylie Minogue izjavila je kako smatra da je Miley Cyrus žrtveno janje svim kritičarima koji su se okomili na preseksualizirane izvođačice...

Kylie Minogue izjavila je kako smatra da je Miley Cyrus žrtveno janje svim kritičarima koji su se okomili na preseksualizirane izvođačice. Kylie je za Sky News izjavila da se divi Miley i Rihanni jer su smjele.

– Divim se ljudima kao što su Miley i Rihanna, djevojkama koje se ne ispričavaju za ono što rade. Je li vam to previše? Ovisi o vašem osobnom ukusu. No, Miley je zasigurno žrtveno janje za nešto što se već duže vrijeme događa u svijetu pop-glazbe u širem smislu – rekla je pjevačica.

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

>>Evo kakav muškarac treba australskoj džepnoj Veneri

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije