počasna uloga

Lady Gaga bit će jedna od krsnih kuma sinu Eltona Johna

gaga
Pixsell
25.02.2011.
u 12:10

Elton i Gaga sprijateljili su se nakon zajedničkog nastupa na Grammyjima prošle godine, a pjevaču i njegovu partneru posebno se svidjela njezina širokoumnost i povezanost s obožavateljima.

U stilu prave svjetske zvijezde, Elton John i njegov partner David Furnish svojem će dvomjesečnom sinu Zacharyju izabrati nekoliko krsnih kuma. Nakon što je u javnost procurilo da će tu ulogu imati Eltonova najbolja prijateljica Ingrid Sischy i njezina djevojka Sandy Brant, strani mediji objavili su da će im se pridružiti i najekscentričnija glazbenica današnjice Lady Gaga, prenosi Femalefirst.

Otkrio je to Furnish kanadskom portalu Macleans.ca kada su ga upitali jesu li glasine da će jedna od kuma biti Gaga istinite.

– Još nismo to javno potvrdili, ali imate jako dobre izvore – rekao je David te dodao:

– Ne bih ništa komentirao jer ćemo uskoro dati službenu izjavu o kumovima.

Elton i Gaga sprijateljili su se nakon zajedničkog nastupa na Grammyjima prošle godine, a pjevaču i njegovu partneru posebno se svidjela njezina širokoumnost i povezanost s obožavateljima.

– Ona zagovara toleranciju i prihvaćanje svakog čovjeka onakvim kakav jest. Vjeruje u to da svatko može biti ono što želi i da ne moramo živjeti u svijetu konformizma te da od individualnosti svi možemo profitirati. To je najbolja poruka svijetu – pohvalio je David pjevačicu.

Par, čini se, neće stati na tri kume. Šuška se kako bi jedna mogla biti i Elizabeth Hurley te neki članovi Davidove obitelji. Furnish je inače krsni kum osmogodišnjem Damianu, sinu Elizabeth Hurley .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije