Sasvim različite

Lady Gaga: Želim duet sa Susan Boyle, sjajna je i jedinstvena!

gaga
Foto: Pixsell
1/3
09.04.2010.
u 15:15

Američka pjevačica nije krila svoje divljenje škotskim slavujem koji nakon pojavljivanja u reality showu Britain's got talent zarađuje milijune.

Jedna je američko "ekscentrično glazbeno čudovište", a druga preporođena kućanica iz Škotske koja je predivnim glasom pokorila cijeli svijet. Riječ je, naravno, o Lady Gagi i Susan Boyle koje bi uskoro, ako se američkoj pjevačici ispuni želja, mogle zapjevati u duetu.

– Susan je nevjerojatna osoba, vrlo jedinstvena i zbog toga mi se sviđa. Voljela bih jednog dana napraviti nešto s njom. Sigurna sam da bismo si baš odgovarale – izjavila je Lady Gaga.

Pjevač grupe Rage Against the Machine Zack de la Rocha pozvao je Susan Boyle da na njihovu londonskom koncertu 6. lipnja zajedno otpjevaju hit "Killing in the name".

– Mi volimo Susan, ona je opasna! Ima sjajan glas i bila bi nam velika čast nastupati s njom – izjavio je De la Rocha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije