U intervjuu

Pjevačica šokirala novinara svojom izjavom: 'Ostao sam bez teksta'

'Lana del Rey at the Echo Awards 2013 in Berlin. March 21, 2013/DPA/PIXSELL'
Foto: 'Daniel Modjesch/DPA/PIXSELL'
1/3
14.06.2014.
u 11:07

Lana Del Rey dala je intervju novinaru The Guardiana povodom izlaska njenog novog albuma 'Ultraviolence'...

Lana Del Rey dala je intervju novinaru The Guardiana povodom izlaska njenog novog albuma 'Ultraviolence'. Šokirani novinar napisao je u izvještaju sa tog susreta kako ga je Lana nekim izjava zaista ostavila bez teksta. - Željela bih da sam već mrtva, ispričala je pjevačica novinaru. Objasnila je Lana kako se ona i njen dečko dive Kurtu Cobainu i Amy Winehouse, a glavni razlog tome je njihova 'glamurozna' smrt.

- Ne želim nastaviti s ovim, no nastavljam. Sa glazbom i svime. Tako se osjećam. Bila bih jako preplašena da znam da mi smrt dolazi no..., lamentirala je pjevačica novinaru kojeg je ugostila u hotelu u New Orleansu.

-Članovi moje obitelji bili bi oduševljeni da vide moj način života. Sve im izgleda kao u filmu. A ja si mislim, da, u jednom jako lošem filmu, žali se Del Rey. Čak i uspjeh svoja prva dva albuma doživjela je jako loše. Priznala je i kako se jako teško nosi sa kritikama te pod stalnim povećalom javnosti.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Lana Del Rey pjevala 
za 15 milijuna kuna na svadbi Kim i Kanyea

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:20 14.06.2014.

Ponovo los prijevod. Doticna vidi ranu smrt glamuroznom, ne Cobaineovu ili Winehouseinu.

MT
marina.tot.djuricic
17:02 14.06.2014.

Iskreno... briga me...

QW
qwas33333
19:11 14.06.2014.

boli me briga za njene psihičke probleme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije