Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILA ISKUSTVO

Lana Klingor Mihić javila se iz bolnice: 'Nisam sklona laganju i skrivanju'

Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
1/8
31.03.2022.
u 19:20

"Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije", napisala je Lana.

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (41) javila se pratiteljima na Instagramu iz jedne zagrebačke poliklinike i objavila kako se nakon 21 godine odlučila na promjenu silikona u grudima. 

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu. Pa je bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je Lana pokraj prve fotografije. 

Foto: Instagram

Nakon 12 sati od tog Instagram storyja kratko je napisala da je “živa i rastura”.

Foto: Instagram

Bivša pjevačica grupe ET oduvijek je govorila kako su sitne korekcije u službi “otklanjanja” nekakvih kompleksa opravdane.

– Povećala sam grudi i korigirala nos. Bio je slomljen i disanje mi je bilo otežano, a ni oblik mi se baš nije sviđao – priznala je prije nekoliko godina Klingor Mihić.

VIDEO: Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo' 

Ključne riječi

Komentara 24

ZA
zagi101
20:43 31.03.2022.

žena otpjevala tri pjesme prije 15 godina i svako malo je u medijima. zbog čega i koga?

DU
Deleted user
19:36 31.03.2022.

Tako tako, kad se budalirate s implantatima......sve dojde na naplatu....be natural !

RA
radolizem
20:15 31.03.2022.

Nisam skužio - koja je dijagnoza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije