SRETNA JE

Lana Radeljak stigla na proslavu tete Mije Begović u društvu tamnokosog mladića

Foto: Instagram screenshot
1/8
02.06.2022.
u 10:01

Mia Begović izvedbom monodrame "Sve što sam prešutjela" glumica Mia Begović obilježila je 20 godina rada i 35 godina profesionalnog bavljenja glumom. a predstavu je pratila i njena nećakinja Lana

Glumica Mia Begović (59) izvedbom monodrame "Sve što sam prešutjela" glumica Mia Begović obilježila je 20 godina rada i 35 godina profesionalnog bavljenja glumom .Na izvedbi u kazalištu Kerempuh pojavila se i Mijina nećakinja Lana Radeljak (21) koja je predstavu pratila u društvu tamnokosog mladića. 

01.06.2022., Zagreb - Kazaliste Kerempuh, izvedbom monodrame „Sve sto sam presutjela“ glumica Mia Begovic obiljezava 20 godina rada i 35 godina profesionalnog bavljenja glumom. Sav prihod od prodaje ulaznica bit je namijenjen za projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ides s nama!“ udruge Nismo same. Lana Radeljak Photo: Marko Lukunic/PIXSELL Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjetimo, kći pokojne glumače five Ene Begović i Josipa Radeljaka studira u Milanu na Sveučilištu Bocconi, gdje je odabrala smjer međunarodne ekonomije i menadžmenta. Radeljak se početkom godine pohvalio fotografijama kćeri studentice s promocije na kojoj je dobila titulu sveučilišne prvostupnice.

Inače, Sveučilište Bocconi privatno je sveučilište koje nazivaju i "talijanskim Harvardom". Godišnja školarina za akademsku godinu 2021./2022. iznosila je 14.073 eura.

Samozatajna Lana ne voli se previše eksponirati, pa su joj profili na društvenim mrežama zatvoreni za javnost. Povremeno se tek njen otac pohvali fotografijama.

VIDEO: Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku 

 

Ključne riječi

Komentara 3

RU
Rubby
11:21 02.06.2022.

A tko je dotična i zašto je ovo bitno?

DU
Deleted user
12:12 02.06.2022.

Cura je top!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije