zgodna glumica

Mnogima najljepša glumica (55) otkrila: 'Nisam mogla ući u bikini, jedva sam smršavjela'

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/11
18.06.2022.
u 08:00

Holivudska glumica Salma Hayek (55) redovito na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije u bikiniju, a kako je otkrila ne namjerava prestati jer se nakon toga osjeća oslobađajuće.

Holivudska glumica Salma Hayek (55) redovito na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije u bikiniju, a kako je otkrila ne namjerava prestati jer se nakon toga osjeća oslobađajuće.

-Drago mi je da sam objavila puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan godišnjeg odmora- ispričala je Hayek u razgovoru za Entertainment Tonight te otkrila što je napravila kako bi uspjela ući u bikini.

-Morala sam smršavjeti i vježbati da bih ušla u bikini pred kraj prošle godine- kazala je glumica koja je nedavno sa svojom kćeri Valentinom pozirala za meksičko izdanje časopisa Vogue.

Mlada Valentina snimanje je odradila s lakoćom, a fotografijom se njezina mama pohvalila na svojem Instagram profilu. U razgovoru za Vogue časopis majka i kćer su otkrile mnogo detalja iz privatnog života, a neke od tema o kojima su pričale su bile moda, garderoba, posao, ali i neke male obiteljske svađe.

  - Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara. Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću, i to mi se uvijek sviđalo – opisala je glumica.  

- Istina je da kada je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim. Jedva da primjećujem marke. Također volim kombinirati i nositi vintage komade – odgovorila je na to mlada Valentina.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
12:48 18.06.2022.

smršavjela? Zar nije; smršala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije