Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Latino ritmovi u srcu Zagreba! Pokrenite svoje tijelo i razveselite se

Latino Night: Romper
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
29.09.2016.
u 14:30

Cijena ulaznice iznosit će 20kn do ponoći, a 30kn nakon ponoći. Program party-a: Romper la noche počinje u 23 sata

Romper la noche, novi je klubski program koji će se održati po prvi puta ovog petka, 30. 9., u clubu SuperSuper (prostor tvornice Katran). Radi se o autentičnom klubskom party-u Latinske Amerike, koji spaja senzualne latino ritmove i neodoljive okuse tequile. U sklopu novog programa, svi posjetitelji imati će priliku naučiti pravilno ljuljali svojim bokovima na uvodnoj reggaeton radionici, s početkom u 23h.

Ideja za održavanje ovakvog tipa klubskog programa nastala je kada se jedna od organizatorica, vratila sa svojeg putovanja po Južnoj Americi i odlučila latino ritmove podijeliti i sa Zagrebom.

„Nekoliko puta smo izašle na razne latino (salsa, reggaeton) party-e ovdje u Hrvatskoj, ali nikada nisu u potpunosti ispunili naša očekivanja. Nakon što sam provela tri mjeseca putujući po Latinskoj Americi i shvatila koliko mi ovakva vrsta glazbe može promijeniti raspoloženje, odlučila sam da Zagreb ne može više biti bez ovakvog partyja!

Od ovog petka Zagreb će imati mjesto za isplesati se do jutra i u jednoj večeri postati svijet gdje glazba pokreće tijelo i razvlači osmijeh na licima“, objašnjava organizatorica Ivana.

Kako bi naši gosti u potpunosti savladali plesne korake latino glazbe, za početak će ih Filip KS iz plesnog kluba Buena VistaZg naučiti osnovama reggaeton plesa, koje će tokom večeri usavršiti uz latino ritmove DJ Kn3z-a.

Cijena ulaznice iznosit će 20kn do ponoći, a 30kn nakon ponoći. Program party-a: Romper la noche počinje u 23 sata.

Ovo je prvi, ali nikako ne i posljednji u nizu latino party-a koji će se održati ove sezone u organizaciji Romper chicas. U planu je Zagrebačkoj publici predstaviti još mnogo zabavnih i plesnih sadržaja Latinske Amerike.

Dođite i uvjerite se zašto će ovo postati najbolji latino klubski program u Zagrebu!

>> Velika posveta neponovljivim Đavolima: Koncert Nene Belana i Fiumensa u Vintageu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?