Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Legendarna sportašica oprostila se od važne osobe u životu: 'Zahvalna sam što više ne pati'

Foto: Profimedia
1/9
28.08.2022.
u 13:19

Skijaška legenda Lindsey Vonn oprostila se od majke Lindy Lund koja je preminula godinu dana nakon što joj je dijagnosticiran ALS

Skijaška legenda Lindsey Vonn (37) otkrila je da se suočila s velikim gubitkom. Lindsey se na društvenoj mreži Instagram oprostila od mame Lindy Lund koja je preminula godinu dana nakon što joj je dijagnosticiran amiotrofična lateralna skleroza (ALS). People javlja da je Lindy preminula u četvrtak, a u subotu je Lindsey objavila emotivnu posvetu mami.

- Izgubila je bitku s opakom bolešću. Preminula je dok sam je držala za ruku - napisala je zamolivši pratitelje da u spomen na njezinu mamu podrže udruge koje prikupljaju sredstva za borbu protiv ove opake bolesti.

- Tako sam zahvalna na svakom trenutku, na svoj ljubavi, ali sam također zahvalna što više ne pati. Bila je svjetlost koja nikada neće izblijedjeti - napisala je te dodala citat iz svojih memoara koji, kako je ona istaknula, pristaje trenutku.

Podsjetimo, Vonn je danas uspješna poslovna žena, pokretačica brenda luksuznih skijaških naočala i spisateljica. Od skijanja se oprostila 2019. godine, a debitirala je 2000. Tijekom svoje karijere skijašica je osvojila tri olimpijske medalje, od čega jednu zlatnog sjaja.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije