Dva dječaka

Lejla Filipović: Tarik i ja smo slični kao roditelji, ja sam malo stroža

Mirna Maras
PR Foto
03.06.2013.
u 16:55

Lejla Filipović dala je intervju Mirni Maras, a u njemu je otkrila kako je prolazila kroz svoje trudnoće za portal mami.hr.

Lejla Filipović dala je intervju Mirni Maras, a u njemu je otkrila kako je prolazila kroz svoje trudnoće za portal mami.hr.

– Do zadnjeg trenutka bila sam pokretna. Imala sam tu sreću da nisam morala ležati. Stvarno je bilo dobro, i porodi su dobro prošli... s obzirom na to da su bili različiti. Prvi prirodan, a drugi uz epiduralnu. Relativno brzo sam rodila, izjavila je lijepa Lejla. – Stroža sam, a kako su stariji i više manipuliraju, više im popuštam. Slični smo, podjednako reagiramo na neke stvari, dodala je Filipović.

>>Lejla Filipović: Za svoj posao u direkciji saznajem iz medija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije