slobodoumni roker

Lenny Kravitz već dvije godine živi u prikolici na Bahamima

lenny
Pixsell
21.08.2011.
u 09:11

Pjevač je na rodnom otoku svoje majke koji ga je nadahnuo i za novi album, a dane provodi u skladanju i šetnjama sa psom po plaži

Roker Lenny Kravitz koji 17. studenog nastupa i u Zagrebu, posljednje dvije godine živi u prikolici na Bahamima jer tvrdi da ga tropi nadahnjuju i da je zahvaljujući takvim uvjetima života i nastao njegov novi album 'Black And White America'.

Zgodni 47-godišnjak prodao je svoju vilu u New Yorku, no zadržao je još dom u Parizu, i svoju prikolicu nije parkirao bilo gdje već na otočiću Eleutherija, rodnom mjestu svoje majke.

- Na tom mjestu imam najjači osjećaj doma. Ovamo sam često svraćao od svoje pete godine, no sada sam tu već dvije godine. Živim na plaži gdje sate i sate provodim u šetnji sa psom. Glazbu čujem noću, u krošnjama drveća, svuda je oko mene i to mi je izuzetno nadahnjujuće – otkrio je glazbenik.

Lennyjev otac je Židov i odrastao je u multikulturalnoj islobodnoj sredini u kojoj su sve rase i nacionalnosti dobrodošle. No kada je počeo pjevati susreo se sa surovošću realnosti.

- Kada sam ušao u industriju glazbe stalno mi se događalo da nekome nisam dovoljno crn ili dovoljno bijel da bi me svrstali u neku ladicu ili glazbenu kategoriju. To mi je neshvatljivo i dan danas. Na Bahamima se ne postavljaju takva pitanja i zato volim biti ovdje, a tom problemu posvećen je i moj album – kazao je Lenny.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije