Promo turneja

Let 3 stigao je u Madrid, pogledajte kako obožavatelji u Španjolskoj pjevaju "Mama ŠČ!"

Kastav: Let3 predstavio zlatni traktor s kojim idu na Euroviziju
Foto: Nel Paveletic/PIXSELL
1/12
08.04.2023.
u 12:22

Nakon ovog službenog eurovizijskog partyja Let 3 očekuje još jedan za tjedan dana i to u Londonu za točno tjedan dana

Prvi dio svoje promo turneje po Europi Let 3 je zaokružio nastupom u Izraelu gdje je tri tisuće obožavatelja Eurovizije s njima pjevalo pjesmu "Mama ŠČ" s kojom će Hrvatsku predstavljati na ovom prestižnom glazbenom natjecanju ovog svibnja u Liverpoolu. Dečki iz Leta 3 ovaj vikend nastavili su promo turneju i to u Španjolskoj gdje su ih opet obožavatelji zaustavljali na svakom koraku, čemu svjedoče brojne fotografije na društvenim mrežama i svima je dobro poznat izraz Mama ŠČ i mnogi nose majice i kape s tim natpisom, a neki su čak nosili i imitaciju kostima u kojima je Let 3 nastupio na ovogodišnjoj Dori.

Nakon tonske probe dio obožavatelja je dočekao dečke iz Leta 3, a na Instagram profilu Dore osvanuo je i video u kojem obožavatelji u Španjolskoj pjevaju "Mama ŠČ!".  Večeras će na pozornici La Riviere u Madridu nastupiti 28 predstavnika Eurovizije 2023., a ovaj glazbeni spektakl vodit će Ruslana, ukrajinska pobjednica Eurosonga 2004., Surie, predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva 2018. te Victor Escudero.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

 

Nakon ovog službenog eurovizijskog partyja Let 3 očekuje još jedan za tjedan dana i to u Londonu. Dečki iz Leta 3 nedavno su predstavili svoj električni Zlatni traktor na kojem planiraju doći do Liverpoola.

- S njim namjeravamo otići u Liverpool na Euroviziju. Ići ćemo cestom i teleportacijom. A čuli smo da neki ljudi već stopiraju pa se nadamo da ćemo ih stići, da se svi skupa ukrcamo - rekli su Mrle i Prlja i istaknuli su tom prigodom kako je traktor "simbol transhumanizma".  Ne koristimo više fosilna goriva. Borimo se za očuvanje prirode - rekli su.

Traktor je napravio Zoran Drnjević iz Kastva, a za to mu je trebalo, uz njegov redoviti posao, 20-ak dana. - Bilo je zahtjevno, bilo je noćnih radova, rekao je za HRT. Trebalo je poštovati mnogo zahtjeva, a najviše se mučio s dizajnom. - Bilo je malo vremena. Od tepiha sam radio makete da bih im prezentirao. Bilo me strah hoće li pristati na ovo ili ne, ali uspio sam, dodao je.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
malaliba
14:30 08.04.2023.

Tko je od naših dosadašnjih kandidata radio promo koncerte po Europi i Izraelu i tko to sve plaća?!

Avatar Jopa
Jopa
12:39 08.04.2023.

Ta aktivistička ekipa je povezana...

Avatar Jopa
Jopa
12:39 08.04.2023.

Ta aktivistička ekipa je povezana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije