KOMPLIMENTI OBOŽAVATELJA

Lidija Bačić objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala raskošne obline: Kako lijepa žena

Foto: Instagram
1/10
11.09.2024.
u 14:31

Slične reakcije obožavatelje popularna Lile je izazvala i nedavno kada je imala nastup u Barbanu u Istri i na društvenim mrežama je podijelila dio fotografija s koncerta na kojem je nosila kratke hlačice i sportski grudnjak koji su isticali njezine atribute

Iza pjevačice Lidije Bačić uspješno je radno ljeto i nakon niza koncerata održanih na našoj obali počastila se kratkim odmorom u rodnom Splitu i objavila je fotografiju s plaže i pozirala je u kupaćem kostimu u kojem je pokazala svoje raskošne obline, što je oduševilo njezine brojne pratitelje na Instagramu.

"Više od 30 koncerata ovog ljeta je iza mene. Moj bend i ja smo bili posvuda i svugdje je publika bila predivna...Nakon tri koncerta prošli vikend sam se malo odmarala u mom Splitu i Dalmaciji... Sad nastavljamo i s rujanskim koncertima, večeras sam u Sloveniji-Jesenska srečanja na Prevaljah, u nedilju pjevam u Loparu, itd...", napisala je prije tri dana na Instagramu. Ispod ove objave zaredali su se brojni komentari.  - Kako lijepa žena. Waaaau Lille, super. Preljepa Lidija. Lutka - pisali su joj obožavatelji. 

Slične reakcije obožavatelje popularna Lile je izazvala i nedavno kada je imala nastup u Barbanu u Istri i na društvenim mrežama je podijelila dio fotografija s koncerta na kojem je nosila kratke hlačice i sportski grudnjak koji su isticali njezine atribute. "Dulje vrijeme nisam vidio pjevačicu koja nastupa u štiklama. Takav spoj ljepote i talenta ne postoji na ovom svijetu, Lile je svjetski br.1, bolja od Taylor Swift", napisali su joj pratitelji na Instagramu. Nedavno je otkrila kako komplimente na račun svog izgleda prima i od kolega. – Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže:

1/19

''Znaš što je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš'', tako je kako je! – kroz smijeh se prisjetila nedavno Bačić, pritom ističući kako joj je od stasa ipak draži njezin glas. Kad je riječ o njezinu ljubavnom životu, Lile je obično samozatajna, a takva je ostala i sada: – Uvijek samo to zadržavala za sebe, nekad ljudi misle da sam s nekim, nekad misle da nisam, ali ja bih to zadržala za sebe i dalje – rekla je rekla je. U jednom intervju prije dvije godine pričala je o tome kako voli provoditi svoje slobodno vrijeme i otkrila je kako joj je najdraže kada uživa kod kuće uz neki dobar film i grickalice.

Ključne riječi

Komentara 2

TS
tsurusaki
16:32 11.09.2024.

Otkrili ste toplu vodu... Pa pola drzave masta o njoj...

DI
dino85
16:10 11.09.2024.

Komad žene, imaš šta hoćeš, tko ju pozna iz ranih dana, ima i mozga uz to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije