Violeta iz ''Boljeg života''

Lidija Vukičević (59) ime 20 godina mlađeg partnera skriva od javnosti, a otkrila je i razlog putovanja u Italiju

Foto: Instagram
1/12
16.07.2022.
u 09:00

- Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je Lidija

Glumicu Lidiju Vukičević (59) domaća publika najviše pamti po ulozi Violete u seriji ''Bolji život'' koja je bila popularna 80-tih. Lidija pratitelje na društvenim mrežama počasti svojim fotografijama , a mnogi se slažu kako se od emitiranja serije nije mnogo promijenila. Iako bez problema komentira privatni život, ime svog 20 godina mlađeg muškarca vješto krije od javnosti, a sada je otkrila i nove poslovne planove.

O njezinom odabraniku zna se vrlo malo. Od glumice je mlađi 20 godina živi i radi kao slikar u Italiji, a par uspješno održava vezu na daljinu.

 - Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je Lidija u intervjuu.

Lidija je sada otputovala u Italiju kako bi posjetila dragog, ali i riješila poslovne obveze. Naime, otkrila je novosti u svojoj karijeri, a kako kaže, riječ je o drugačijem obliku posla od onog na koji je navikla.

-Ovo ljeto mi je jedno od najljepših jer trenutno radim vrlo veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi već je vezan za ljepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će biti plasiran na našem i tržištu širom bivše Jugoslavije. Reklamirat ću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila sa timom vrhunskih talijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visoka kvaliteta, ne bih sebi dozvolila da se poslije skoro 40 godina rada osramotim. Stojim stopostotno iza nečega što ženama može pomoći u njezi i ljepoti- kazala je Vukičević te otkrila kako bi proizvod na tržištu trebao biti krajem srpnja.

VIDEO VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZZ
Z-ZG
09:41 16.07.2022.

Ključna informacija za Hrvatsku!

Avatar Storm95.
Storm95.
11:22 16.07.2022.

Članica Šešeljeve stranke i njegova velika obožavateljica. No nije čudo da ste vi njeni obožavatelji, u čijem ste vlasništvu...

MI
mismokanibali
10:57 16.07.2022.

Pašalučki list briše komentare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije