Paze na ponašanje

Princ William prekršio je jedno pravilo kraljevske obitelji, a kamere su ga snimale

Wimbledon
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/6
15.07.2022.
u 21:55

Poznato je kako članovi kraljevske obitelji moraju jako paziti na svoje ponašanje u javnosti, ali napeti meč nije ostavi princa Williama ravnodušnim i nije se mogao suzdržati i mnogi su zaključili kako je opsovao u jednom trenutku.

Članovi kraljevske obitelji svake godine sjede u počasnoj loži u završnici samog Wimbledona i napeto prate teniske mečeve. Ove godine princ William i njegova supruga Kate su između ostalih gledali i četvrtfinalne teniskog meča koji su igrali Britanac Cameron Norrie i Belgijanac David Goffin.

Poznato je kako članovi kraljevske obitelji moraju jako paziti na svoje ponašanje u javnosti, ali napeti meč nije ostavi princa Williama ravnodušnim i nije se mogao suzdržati i kamere su uhvatile trenutak u kojem je opsovao. - Ne, ne, j****e! - navodno je izgovorio princ William u jednom trenutku kada je Norrie gubio. Na snimci se ne vidi kraj njegove rečenice, ali publika je zaključila kako je vojvoda od Cambridgea opsovao na kraju rečenice. Ovakvo ponašanje se baš ne tolerira u kraljevskoj obitelji gdje postoje jasna pravila o tome kako se treba ophoditi u javnosti ako ste član obitelji, ali princa je obuzelo navijanje pa mu se možda i progleda kroz prste.

 

 

Princ William prošli mjesec je proslavio 40. rođendan i tom prilikom objavljena je i čestitka kraljevske obitelji princu. Na službenoj Twitter stranici kraljevske obitelji podijeljena je fotografija Williama kao novorođenčeta, nakon sveučilišne diplome, na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst, kao spasilačkog pilota u helikopteru i na dan njegova vjenčanja s Kate, vojvotkinjom od Cambridgea.

VIDEO Ivana Trump pronađena je mrtva u svom domu u New Yorku

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
00:51 16.07.2022.

Ako si već kralj onda možeš kako želiš. Tko robuje pravilima starim 1000 godina mora biti ograničen. Ali ovi u Londonu su marionete, a ne lideri monarhije.

DU
Deleted user
01:23 16.07.2022.

Nije tako bilo, gledao sam prijenos. Zatisnuo je nos i rekao svojoj ženi:"Joj, da me vidi moja mila majka, prdnuo sam!!!". To je bilo i za očekivati, jer se prije toga nažderao kavijara i lososa, te zalio vinom "Dom Perignon".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije