'Želim biti Amra'

Lijepa Amra: Pogledajte Tuzlanku kojoj se divi i Victoria Beckham

amra cerkerzovic
Screenshot
08.07.2013.
u 15:06

Najnoviji uspjeh Amre Čerkezović jest kampanja za Moschino Cheap&Chic liniju. Ljepotica je pozirala Stefanu Gauzziju, a vizuale i video potpisuje Aaron Olzer.

Prekrasna mlada ljepotica iz Bosne i Hercegovine sve je uspješnija u svijetu visoke mode. Najnoviji je uspjeh Amre Čerkezović kampanja za Moschino Cheap&Chic liniju. Ljepotica je pozirala Stefanu Gauzziju, a vizuale i video potpisuje Aaron Olzer. Amru zastupa svjetska agencija Women Model Management, koja zastupa brojna poznata manekenska lica.

Mlada ljepotica karijeru je pokrenula prije dvije godine kada se prijavila na natjecanju Elite Model Look, na kojem je pobijedila. Dobar plasman ostvarila je i na svjetskom natjecanju. Ostalo je povijest. Priznanje njezinoj ljepoti odala je i dizajnerica Victoria Beckham, čiju je reviju na njujorškom tjednu mode Amra svojedobno nosila. Posh ju je fotografirala i napisala: "Želim biti Amra!"

>>Svi su bili u krivu: Victoria Beckham zna se smijati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije