Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put ka vrhu

Lijepa Indijka Freida Pinto nova je James Bond djevojka

Freida Pinto
Pixsell
20.03.2010.
u 20:00

Zvijezda filma "Milijunaš s ulice" potpisala je ugovor prema kojemu će glumiti u 23. nastavku o slavnom špijunu kojeg će ponovo utjeloviti Daniel Craig

Lijepa indijska glumica Freida Pinto nova je djevojka Jamesa Bonda. Zvijezda filma "Milijunaš s ulice" potpisala je ugovor prema kojemu će glumiti u 23. nastavku o slavnom špijunu, a već se govori kako će to biti najambiciozniji nastavak do sada. Jamesa Bonda ponovo će utjeloviti Daniel Craig.

Zbog filma "Milijunaš s ulice" mlada je glumica gotovo preko noći postala jedna on najpoželjnijih gošći holivudskog crvenog tepiha i partyja na kojima se redovito pojavljuje u društvu svog dečka i kolege glumca Deva Patela. Upravo on joj je bio partner u njoj debitantskom filmu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije