Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolne uspomene

Lisa Niemi: Patrick mi je umro na rukama, spokojan kao beba

Patrick Swayze
Pixsell
02.01.2012.
u 16:41

Udovica Patricka Swayzea objavila je knjigu “Worth Fighting For” u kojoj opisuje glumčeve posljednje godine života. Zadnje što joj je rekao bilo je: "Volim te do neba"

Na proslavi Nove godine 2008. prvi je put osjetio mučninu. Kod prijatelja u Aspenu jedva je nazdravio šampanjcem. Tjedan dana kasnije zabrinuto me pitao jesu li mu oči požutjele, piše glumčeva supruga Lisa Niemi (55) u knjizi “Worth Fighting For”.

Sljedeći dan liječnici su otkrili izraslinu na gušterači Patricka Swayzea. Samo je Lisa znala da je riječ o zloćudnom tumoru jer je glumac već bio na operaciji. Kad se probudio, čuo je da ima još nekoliko mjeseci života.

Pronašao je najbolju kliniku u Palo Altu u Kaliforniji i krenuo na kemoterapiju. Supružnici su tri mjeseca uspješno tajili bolest od javnosti. Iako je bio slab, uživao je u svakom danu.

U ožujku 2009. u javnost je procurila vijest o Patrickovoj borbi za život. Dobivao je stotine pisama potpore na dan, ali najviše ga je boljelo što su neki htjeli iskoristiti njegovu bolest kako bi zaradili.

Najteže mu je, piše Lisa, pao gubitak kose. Tek kad su mu ispali pramenovi, dopustio je supruzi da mu obrije glavu. Posljednje dane života Patrick je proveo u krevetu. Nije mogao hodati ni jesti. Supruga Lisa nije se htjela odvajati od njega.

– Kad je pao u komu, ležala sam kraj njega, grlila ga i slušala kako diše. Zadnje što mi je rekao bilo je: ‘'Volim te do neba’'. Umro mi je na rukama, spokojan kao beba – napisala je Lisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije