dečko za zabavu

Liv Tyler u vezi s deset godina mlađim fotografom

liv tyler
Foto: pixsell
1/3
12.04.2011.
u 09:41

Liv je već nekoliko mjeseci zaljubljena u 24-godišnjeg Thea Wennera, sina izdavača magazina Rolling Stone Janna Wennera

Uvijek zaigrana kći Stevena Tylera opet je zaljubljena. Ovaj je put u igri deset godina mlađi fotograf , 24-godišnji Theo Wenner s kojim se Liv Tyler tajno viđa već nekoliko tjedana.

- Theo je vrlo mlad dečko, ali oni se odlično slažu, otkrio je izvor blizak paru. Inače, novi odabranik 33-godišnje glumice je sin izdavača magazina Rolling Stone Janna Wennera.

Glumica se prije dvije godine razvela od glazbenika Roystona Langdona s kojim ima šestogodišnjeg sina Mila. Liv je u posljednjem intervjuu priznala da je posljednjih godina prolazila kroz vrlo teško razdoblje, poslije razvoda pala je u depresiju i neuspješno pokušavala sastaviti krhotine svog života.

- Uz sina sam prošla kroz jedan veliki psihički preporod. Naučio me biti strpljivom. Strpljenje mi je trenutačno najvažnija stvar na svijetu, izjavila je Liv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije