Od nedjelje

Ljubav je na selu: Najmlađi farmer ima 22, a najstariji 57 godina

marijana
Foto: rtl
1/3
24.05.2011.
u 22:20

Na jednoj od farmi je opasno zaiskrilo između voditeljice Marijane i jednog farmera. Osim što su se tijekom razgovora oboje smješkali i crvenjeli, na Marijanino pitanje: „Kada si se zadnji put zaljubio?“ mladi farmer je odgovorio: „Danas!“

Treća sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“ za zadatak opet ima hvalevrijedan posao – pomoći farmerima u potrazi za ljubavlju. Gledatelji željni romantičnih zgoda iz stvarnoga života ponovno će imati priliku upoznati šarmantne i iskrene farmere usred potrage za srodnim dušama, koje će ih razumjeti i uz koje će pronaći ljubav jer život nije život ako u njemu nema ljubavi. Klanac, Greda, Brusje na Hvaru, Jalšovec i Aleksnica u Lici samo su neka od mjesta u kojima je Marijana Batinić nova voditeljica posjetila deset farmera koji su joj otvorili dušu i otkrili svoje vrline zbog kojih bi djevojke svome favoritu trebale poslati pismo.

U prvoj epizodi nove sezone u nedjelju desetoricu stasitih, radišnih momaka koji zbog svojih zahtjevnih farmerskih zanimanja ne uspijevaju upoznati onu pravu. U romantičnoj potrazi farmere će voditi novo lice RTL Televizije, Marijana Batinić, dobra vila koja će im pomoći u ostvarivanju njihovih želja. Kada vide profile zgodnih farmera, gledateljicama će preostati samo biranje onih kojima će poslati svoja pisma, a petorica kandidata koji zaprime najviše pisama postat će finalisti showa. Kamere RTL Televizije sve će pažljivo bilježiti kako bi ujesen vidjeli avanture farmera koji su dobili najviše pisama gledateljica. Osim što se razlikuju karakterima, kandidati ovogodišnje dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“ pomaknuli su dobnu granicu – najmlađi kandidat ima 22, a najstariji 57 godina!

Kao prava gradska cura, Marijana je na put krenula u visokim petama, no brzo se pokorila zakonima sela – na jednoj farmi ju je ugrizla koza, na drugoj su se mali praščići tijekom intervjua previše zaigrali u njezinom krilu, dok je na trećoj morala jahati divljeg konja i to bez sedla. S obzirom da Marijana ima fobiju od krava, kako ona sama šaljivo kaže - „kravofobiju“, voditeljica se odlučila suočiti sa svojim strahom oči u oči. Tako je uz pomoć jednog farmera hrabro ušla u koštac s kravom i pokušala je pomusti, no na kraju – bezuspješno. Naime, od dvanaest krava koje farmer posjeduje, niti jedna nije bila raspoložena za mužnju, već samo za tupe poglede. Sve u svemu, Marijana se, zahvaljujući gostoljubivim farmerima, na selu snašla kao „kod kuće“ pa je, iako gradska cura, potrčala livadom u društvu razigranih malih janjaca.

Dok natjecateljice očekuju dani puni emocija i iščekivanja, upoznavanje, izlasci, romantične večere i još puno toga, Marijana je možda pronašla ljubav na selu. Na jednoj od farmi je opasno zaiskrilo između Marijane i jednog farmera. Osim što su se tijekom razgovora oboje smješkali i crvenjeli, na Marijanino pitanje: „Kada si se zadnji put zaljubio?“ mladi farmer je odgovorio: „Danas!“

Komentara 2

NI
Nikahr80
08:43 25.05.2011.

Jadno jednostavno jadno.

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
23:13 25.05.2011.

zašto bi bilo jadno?! zašto se ne bi upoznao i svijet ljudi sa sela?! zašto uvijek moramo slušati glupava izvješća sa špice od onih cura i dečki koji ne znaju izaći na špicu bez torbice od 3000 kn, a cjelokupni rječnik im se sastoji od jedne jedine riječi: sjajno! kad god ih nešto pitaš, oni vele: sjajno, bilo je sjajno, osjećala sam se sjajno, sjajno su pjevali, sjajno su izgledali, sjajno...sjajno...sjajno....fuuuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije